Nordic Glide mansikkaliukuvoide, 150ml

Edullinen liukuvoide säästöpakkauksessa. Nordic Glide on Suomessa valmistettu liukuvoide, joka tulee isossa 150 ml tuubissa. Pieni tippa liukuvoidetta antaa ihanan liukuvuuden. Pitkäkestoinen eikä tahraa. Mansikkamakuinen.

Varastossa
Tuotenro.
1136-23188
9,90 €

Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Toimitus seuraavana arkipäivänä jos tilaus ennen klo. 14.00

Nordic Glide on Suomessa valmistettu liukuvoide, joka tulee isossa 150 ml tuubissa. Pieni tippa liukuvoidetta antaa ihanan liukuvuuden. Pitkäkestoinen eikä tahraa. Liukuvoide sisältää ainoastaan luonnollisia raaka-aineita ja on pH-tasoltaan 4,7, jotta se olisi hellävarainen alapäällesi. Nordic Glide on parabeeniton ja soveltuu kondomin kanssa käytettäväksi.

Nordic Glide mansikanmakuinen liukuvoide oli testissä!

"Ensimmäisenä tutkimme tietenkin tuoksua suoraan tuubista, jonka jälkeen sitä piti myös maistaa. Erittäin positiivinen yllätys – maku on makea vaikka tuote on sokeriton, ja maistuu suunnilleen melko miedolta mansikkatikkarilta. Voide on ohutta, mutta säilyttää liukkauden hyvin pitkän aikaa. Jo pieni määrä riittää antamaan tarvittavaa liukastusta haluttuun paikkaan. Tuote on erittäin riittoisa.

[...]

Käytännössä Nordic Glide innostaa hyvän makunsa ansiosta ottamaan enemmän suihin. Sisäisesti käytettynä tuote aiheutti ihan lievää polttelua jälkeenpäin, mutta tunne kyllä laantui itsestään.

[...]

Iso suositus, yksi parhaista kokeilemistamme liukuvoiteista!"

Lue koko arvostelu»

 

Luonnollisten raaka-aineiden ansiosta ei haittaa jos liukuvoidetta läikkyy lakanoihin tai kalusteisiin. Se on helposti pestävissä vedellä ja saippualla.

  • Luonnolliset raaka-aineet.
  • Vesipohjainen.
  • Mansikkamakuinen
  • Ei tahraa.
  • On pH-tasoltaan 4,7, joka on optimaalinen alapäälle.
  • Soveltuu kondomin kanssa käytettäväksi.
  • Tuubin koko: 150 ml.