Belladot Ebba iso värisevä hieromasauva, punainen

Ihannoitko kokoa? Kun Ebbasta puhutaan, niin koolla on väliä.

Varastossa
Tuotenro.
12284
39,90 €

Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Toimitus seuraavana arkipäivänä jos tilaus ennen klo. 14.00

Eivätkö sormesi riitä orgasmin saavuttamiseen? Ebba on hieromasauva sinulle joka nauttii suuresta ja ihanasta. Ebba on varustettu extratehokkaalla vibraattorimoottorilla ja se odottaa päästäkseen täyttämään sinut ja viemään sinut ennalta näkemättömiin sfääreihin. Ebba on kova, mikä tekee värinöistä entistä ihanampia. Yhden napin painalluksella säädät helposti kolmea eri nopeustasoa. Anna Ebban tulla sisääsi kun olet oikein kiihottunut.

Belladot Ebba oli testissä!

"Takapuolella Ebba tuntuu paremmalta ulkona kuin sisällä, eli sauva tuntuu paremmalta pakaravälissä kuin anuksessa. Aika isohan se myös on kooltaan, joten sisään saaminen vaatii kärsivällisyyttä, hellyyttä, päättäväisyyttä ja etenkin liukastetta.

[...]

Etupuolella taas vaikutelma on hyvin moniselitteinen, ja jotta osaisimme kuvailla Ebbaa mahdollisimman hyvin, tätä on testattu useaan otteeseen parin viikon aikana.

Ebba kyllä värisee myös sisällä vaginassa (ja anuksessa), mutta, samoin kuin pakaravälissä, värinä tuntuu paremmin, kun sauvaa käyttää iholla esimerkiksi klitoriksen päällä. Ebban koko vaikuttaa siihen, että värinä tuntuu hyvin laajalla alueella ja näin ollen sillä on vaikea osua juuri haluamaansa kohtaan. Lienee makuasia, mikä on kullekin se sopiva juttu, mutta itse tarvitsen tarkemmin kohdistettavissa olevaa kosketusta (eli esimerkiksi kapeampaa kärkeä), jotta päästäisiin ihan kunnon fiiliksiin. Näiltä osin siis kokemus jäi erikoiseksi. Ihan mukavaa, mutta siihen se jääkin ja tunne on hieman laimea.

[...]

Patterit lisäävät sauvan painoa paljon, joten paras vaihtoehto itselleni olikin ottaa ne suosiolla pois ja käyttää sauvaa dildona ilman värinää. "

Lue koko arvostelu »Vinkki! Ebba tulee mielellään kanssasi suihkuun.

  • Vesitiivis, jotta voisit nauttia siitä suihkussa ja kylvyssä.
  • Ebba on valmistettu kovasta ABS-muovista, jotta tunnet sen täyttävän sinut.
  • 40 mm halkaisijaltaan.
  • 155 mm pitkä.

Saat mukaan siistin kankaisen säilytyspussin, joka pitää Ebban raikkaana ensi kertaa odotellessa. Vibraattori toimii kahdella C-paristolla ja sillä on vuoden takuu.