Belladot Bodil g-piste vibraattori, sininen

Bodil on viaton ja notkea g-pistestimulaattori. Siinä on portaaton säätö jotta voisit helposti hallita värinää.

Varastossa
Tuotenro.
12259
34,90 €

Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Toimitus seuraavana arkipäivänä jos tilaus ennen klo. 14.00

Bodil on must have tuote jos pidät g-pisteorgasmeista! Kaarevan päänsä ja juomujensa ansiosta sinun on helppo löytää emättimesi nautinnollisin piste. Se on valmistettu pehmeästä ja joustavasta silikonista. Bodil on suunniteltu stimuloimaan g-pistettäsi ja siksi tehokkain vibraattorimoottori sijaitsee sen päässä. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta yhdessä bodilisi kanssa ja saa tajunnanräjäyttäviä orgasmeja. Älä käytä silikonipohjaisia liukuvoiteita Bodilin kanssa.

Bodilin voimakas vibraattorimoottori löytyy sen päästä ja sitä on helppo ohjata näppi-säätimellä.

Belladot Bodil oli testissä!

"Varmasti moottorisäädöistä löytyy jokaiselle moniakin mieluisia vaihtoehtoja. Tuotteen kanssa käytin saman sarjan vesipohjaista liukuvoidetta. Tuntui, että sille kyllä oli käyttöä, koska aluksi miellyttävältä tuntunut silikoni ei ehkä kumminkaan ollut ihan mukavin mahdollinen pidemmän päälle.

Valitettavasti tuote ei antanut g-piste orgasmia, lähinnä sen päässä olevat juomut yhdistettynä vibraattoriin alkoivat jossakin vaiheessa tuntua epämiellyttäviltä. Ehkäpä tämä laite soveltuu henkilölle, joka muutenkin saa melko helposti g-piste orgasmeja."

Lue koko arvostelu»

Pikku vinkkinä! Bodil on erinomainen suihkukaveri.

  • Se on vesitiivis, jotta voisit nauttia sen seurasta suihkussa ja kylvyssä.
  • Paristokotelo on ABS-muovia ja varsi on pehmeätä silikonia, mikä tekee hieromasauvasta taipuisan.
  • 30 mm halkaisijaltaan.
  • 150 mm pitkä.

Saat mukaasi kauniin säilytyspussin, joka pitää Bodilin raikkaana seuraavaan kertaan. Vibraattori toimii yhdellä AA-paristolla. Laitteella on vuoden takuu.