Penisrenkaat

Osta penisrenkaat huomaamattomasti netistä. Penisrenkaat on valmistettu silikonista tai vartalolle turvallisesta muovista. Ne toimivat esteenä peniksen verenvirtaukselle, jolloin veri pääsee peniksesi verisuoniin, mutta estää sitten veren virtaamisen takaisin ulos.

Penisrenkaat ovat turvallisia käyttää päivittäin, mutta on suositeltavaa, että et käytä niitä yli 20 minuuttia kerrallaan. Vältä penisrenkaan käyttöä jos sinulla on diabetes, sydänsairaus tai käytät verenohennuslääkkeitä.

Penisrengas on erittäin suosittu seksilelu miehille. Se on käytetyin seksilelu kaikkialla maailmassa. Se auttaa ylläpitämään kovaa ja pitkää erektiota. Monet miehet kokevat myös, että se auttaa heitä kestämään pidempään.

Jos haluat kaksinkertaisen nautinnon molemmille, valitse tärisevä penisrengas. Tämä antaa mukavan stimulaation penikselle ja klitorikselle yhdynnän aikana.

Penisrenkaita on useita kokoja. Ne ovat erittäin joustavia, joten useimmat penisrenkaat sopivat sinulle. Ero on siinä, kuinka kovaa painetta haluat. Jotkut penisrenkaat ovat säädettävissä, jotta voit kokeilla eri paineita.

Olemme tehneet laajan oppaan oikean penisrenkaan käytöstä ja löytämisestä. Voit lukea "Suuri penisrengasopas" blogistamme.

 

View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen