AsiakaspalveluIlmainen toimitus yli 29€
0Tuotteet

Sinulla ei ole kohteita ostoskorissasi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Anaalituotteet

Anaali seksilelut – aloittelijoilla ja eksperteille

Anaalileluja käytetään anusta ympäröivän alueen stimulointiin ja anaalipenetraatioon. Alue anuksen ympärillä on erogeeninen alue sekä naisille että miehille. Anaalileluja voi käyttää niin masturboinnissa kuin tavallisessakin seksissä. Takaapäin (doggystyle) on suosittu asento anaalistimulaatiosta yhdynnän yhteydessä pitävien keskuudessa.

Muista, että hygiena on erittäin tärkeää kun anaalileluista on kyse. Huuhtele tuote ennen käyttöä ja käytön jälkeen haalealla vedellä. Käytä myös syväpuhdistavaa ainetta, joka on erityisesti seksileluja varten kehitetty. Puhdistusaineet tappavat bakteerit ja pidentävät tuotteesi käyttöikää. Älä käytä anaalileluja emättimessä, niin vältyt epämiellyttäviltä tulehduksilta.

Anaalista puuttuu luonnollinen liukuvoide ja siitä syystä suosittelemme, että käytät runsaasti, mieluiten silikonipohjaista liukuvoidetta. Jos tuotteesi vuorostaan on valmistettu silikonista, niin suosittelemme vesipohjaista liukuvoidetta. Olemme tehneet sinulle oikean tuotteen löytämisestä yksinkertaisempaa. Klikkaa “liittyvät tuotteet” laittaessasi tuotteen ostokoriin, niin olet heti valmis aloittamaan tuotteen saavuttua.

Saadaksesi inspiraatiota ja vinkkejä, lue myös artikkeli: Anustappi - näin toimit

Laskeva

   

32 tuote(tta)

Laskeva

   

32 tuote(tta)