Nyt on aika löytää sinulle sopivan kondomin!

kondomi mittanauha kumiukko

Tilaa ilmainen mittanauha. Mittanauhamme näyttää nopeasti ja helposti, mikä kondomikoko sopii sinulle. Kun tilaat mittanauhan saat samalla 5 euron alennuskoodin. Koodi lähetetään sähköpostitse.

Kumiukko.fi:n mittanauhat toimitetaan kirjeenä suoraan kotiin, postiluukkoon tai postilaatikkoon.

HUOM! Käyttämällä tätä lomaketta toimitusaika on normaalia lähetyksiä pidempi. Voit myös tilata ilmaisen mittanauhan lisäämällä tuotteen ostoskoriin muiden tuotteiden kanssa. Tämä antaa sinulle 0,20 € alennuksen, eli saat mittanauhan ilmaiseksi. >> Linkki mittanauhan tuotesivuun <<

 

 
 
Käsittelemme yhteystietosi Kumiukko.fi-tietosuojakäytännön mukaisesti. Täyttämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön markkinointitarkoituksiin (emme voi lähettää sinulle mittanauhaa ilman tätä suostumusta).

5 euron alennuskoodisi lähetetään sinulle sähköpostitse muutaman päivän kuluessa, samalla kun mittanauha lähetetään.

---

Kondomin tulee vaatteiden lailla istua oikein. Kondomin ollessa liian pieni, ei sen päällä pitäminen tunnu hyvältä ja rikkoutumisen riskikin on suurempi. Tämä saattaa johtaa ei-toivottuihin raskauksiin ja sukupuolitauteihin. Kondomin vuorostaan ollessa liian suuri, saattaa kondomin ja peniksen välillä muodostua kitkaa, mikä voi olla erittäin epämiellyttävää. Liian suuri kondomi saatta myös liukua pois paikoiltaan yhdynnän aikana, antamatta täten toivottua suojaa.

Kumiukko.fi on kondomien asiantuntija. Meillä on kattava kondomivalikoima, jotta kaikille löytyisi sopiva kondomi.