Liukuvoiteet anaaliseksiin

Oletko valmis tutkimaan anaalisen nautinnon maailmaa? Anaaliseksin suosio on nousussa. Yhä useammat ihmiset nauttivat tästä tapa nauttia toisistaan. Vaikka porno saattaa saada sinut uskomaan, että anaaliseksiä on teko, joka voi vain tapahtua orgaanisesti ilman paljon voitelua ja valmistelua etukäteen, se ei todellakaan ole niin.

Tästä kategoriasta löydät kaikki anaaliseksille sopivat liukuvoiteet.

Miksi liukuvoide anaaliseksille?

Sinun on aina käytettävä liukuvoiteita anaaliseksiä varten. Anaalialue ei sisällä mitään luonnollista voiteluaineita, ja anaaliseksin kokeilu ilman tarpeeksi voiteluaineita voi olla sekä tuskallista että haitallista terveydellesi.

Paras liukuvoide anaaliseksiin on paksumpi, silikonipohjainen liukuvoide. Silikonipohjainen voide tarjoaa parhaan liukuvaikutuksen. Se ei kuivu yhtä helposti kuin vesipohjainen liukuvoide.

Pitäisikö minun kokeilla anaaliseksiä?

Jos anaaliseksiä tuntuu kuumalta ja seksikkäältä sinun mielestäsi, kokeile sitä. Muista, että sinä olet aina vastuussa kehostasi. Ei kumppanisi tai kukaan muu. Älä koskaan kokeile anaaliseksiä tai muuta, jonka kanssa et tunne olosi mukavaksi.

Monet ihmiset todella nauttivat anaaliseksistä päivittäin tai viikoittain. Ja sinä voit olla yksi heistä!

Anaaliseksiä tarvitaan paljon harjoittelua. Ei ole todennäköistä, että onnistut tosiasiallisella penetraatiolla ensimmäisellä yritykselläsi. Voit aloittaa kokeilemalla sormella tai pienemmällä anustapilla.

Tuotteet, jotka voivat tehdä anaaliseksistä mukavampaa

On olemassa paljon erilaisia tuotteita anaalinautintoon. Aloittelijoille suosittelemme rentouttavia suihkeita ja/tai geelejä. Nämä levitetään peräaukon alueelle ja auttavat lihaksia rentoutumaan.

Sopiva liukuvoide on pakollinen.

Anustapin käyttö voi auttaa sinua valmistautumaan anaaliseksiin. Näitä käyttävät sekä miehet että naiset.

Jos haluat oraalisesti stimuloida kumppaneitasi peräaukon, suosittelemme suuseksisuojaimia. Meiltä löydät Glyde suuseksisuojat.

Lopulliset vinkit

Kondomi voi olla hyvä käyttää sekä peniksellä että sormella hygieenisistä syistä. On kondomia, jotka on suunniteltu erityisesti anaaliseksille, tutustu niihin "kondomit anaaliseksille" -kategoriaamme.

Älä koskaan mene suoraan peräaukosta emättimeen. Jos käytät kondomia, vaihda kondomi. Jos et käytä kondomia, laita kondomi päälle. 

Anaalista emättimeen siirtyminen voi aiheuttaa infektion. Tämä koskee myös sormia, seksileluja ja oraalistimulaatiota.

Toivotamme sinulle onnea anaaliseksin tutkimiseen yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Rajaa
Näytetään valintojen mukaan
  1. Hinta 0,00 € - 9,99 € Poista tämä tuote
Listausvalinnat
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen