Ilmainen liukuvoide kaupan päälle

ilmainen liukuvoide kaupan päälle

Rakastamme liukuvoiteita! Se saa kaiken tuntumaan niin paljon paremmalta. Yleinen epäusko on, että et "tarvitse" liukuvoiteita. Ei ole kyse siitä, tarvitsetko sitä. Haluat sen.

Jos haluat nauttia upeasta seksistä, haluat välttää kitkaa. Kitka aiheuttaa epämukavuutta sekä miehille että naisille, mutta erityisesti naiset voivat kärsiä kitkasta sekä vaginaali- että anaaliyhdynnässä.

Annamme sinulle mahdollisuuden kokeilla liukuvoiteita - ilmaiseksi!

Henkilökohtainen liukuvoide on niin hyvä salaisuus, ettemme voi pitää sitä itsellemme. Haluamme sinun kokeilevan sitä, ja tarjoamme sen jopa ilmaiseksi.

Jokaisesta yli 25€ tilauksesta annamme sinulle neljä kertakäyttöistä pussia Pasante-liukuvoidetta. Ja tämä ei ole mikään halpa, heikkolaatuinen tuote. Tämä on huippuluokan vesipohjainen liukuvoide. Jos pidät siitä, voit tilata meiltä täysikokoisen 75 ml:n pullon. Vai pidätkö mieluummin kertakäyttöisistä annospusseista? Ne on helppo kuljettaa mukanasi aina, kun tarvitset sitä.

Kondomiostoksille

Oletko valmis parantamaan seksielämääsi? Paras paikka aloittaa on lyhyt opas oikean kokoisen kondomin löytämiseen. Jos sinulla on jo suosikki kondomimerkkisi, siirry "kondomimerkit" -osioon.