ZOLO Cup Personal Trainer testissä

ZOLO Cup Personal Trainer testissä
Posted in: Testiryhmä, J&J

Hei, olemme avoliitossa asuva nuoripari Keski-Suomesta. 

Nainen 22v opiskelee ja mies 24v on työelämässä. Arkemme on aika hektistä, joten pyrimme sen vuoksi panostamaan yhteisiin hetkiin.

Nautinnollisin terveisin, J&J.

---

"Saimme testaukseen ZOLO Cup Personal Trainerin. Tämä ”tekopillu” oli äärimmäisen hyvin valmistettu ja hienon näköinen hintaansa nähden.
 
zolo cup kokemus
Kuva: Kumiukko.fi
 
Tuote oli myös aika kompaktin kokoinen, sillä se mahtuisi tiukanpaikan tullen vaikka povariin. Pienen tutkimuksen jälkeen, uskalsin laittaa sormen tuonne pieneen reikään ja suorittaa pienen tutkiskelun, mitä se pitää sisällään. Tekopillu oli äärimmäisen tiukka, mutta hyvin joustava, pehmeä ja sen sisällä oli paljon erilaisia ”nystyröitä” ja ”lerpakkeita”, se muistutti hyvin paljon Fleshlightia.
 
Hyväksytysti suoritettu sormitesti johti sitten itse kokeiluun.
 
Ensimmäiseksi tuli iso ongelma, henkilökohtaisesti tuote oli liian pieni. Olihan tuote tietenkin kokeiltava ja survomalla hampaat irveessä se kyllä onnistuikin. Nystyröistä ja lerpakkeista ei ollut kyllä tietoakaan, joka on sinällään harmi, koska ne varmasti olisivat tuntunut mukavilta.
 
zolo cup masturbaattori
Kuva: Kumiukko.fi
 
Testaus tuntui lähinnä siltä, kun joku koittaisi imeä kullin kautta aivot pihalle. Tekopillun päässä on pieni reikä, josta pitäisi ilman kiertää ja täten vähentää vastapainetta, mutta sekin oli sen verran pieni, että ilma lörisi pillun suulta ulos. Vastaavasti jos sormella tukkii reijän, niin sinne saa painetta.
 
Suosittelen ennen ostoa tutustumaan tuotteen fyysisiin kokoihin, että se varmasti on passeli. Aivan varmasti huippu värkki, jos sinne vehje mahtuu."
 
ZOLO Cup Personal Trainer -tuotesivuun »
Tuotteesta on saatavilla myös muut tuoteversiot:
 
ZOLO Cup Deep Throat masturbaattori »
 
 
ZOLO Cup Backdoor masturbaattori »
 
 
ZOLO Cup The Girlfriend masturbaattori »
 
 
ZOLO Cup Original Masturbaattori »
13. helmikuuta 2020
76 view(s)