Käytä vibraattoria yksin tai parisi kanssa

Käytä vibraattoria yksin tai parisi kanssa
Posted in: Ostovinkit, Muut

Tässä artikkelissa tulemme perehtymään perustietoihin ja asioihin jotka ovat hyvä tietää vibraattoreista. Seksilelut ovat hämmästyttävästi yhä tabu monille, siksi eivät kaikki tiedä miten, missä ja milloin seksileluja voisi käyttää. Lisää vinkkejä löydät koko ajan Kumikoulusta.

Aloita vibraattorin käyttö

Ellet ole vielä aloittanut vibraattorin käyttöä, niin osta sellainen nyt. Olet jäänyt paitsi. Monilla naisilla voi olla vaikeuksia märäksi tulemisessa ja orgasmin saamisessa. Vibraattori on erinomainen apuväline jolla voit kaikessa rauhassa tutkia mikä sinusta tuntuu ihanalta. Tee tämä ilman partneriasi, jotta et koe paineita orgasmin saavuttamiseksi. Varaa itsellesi riittävästi aikaa hieromasauvasi kanssa.

Useimmilla vibraattoreilla on erilaisia värinäohjelmia ja nopeuksia. Jos olet tottumaton vibraattorien kanssa, tai jos olet juuri ostanut uuden, aloita matalimmalla nopeudella ja kokeile kovempia värinöitä hiljalleen löytääksesi pisteen, joka tuntuu sinusta ihanalta. Olemme kaikki erilaisia, toiset pitävät voimakkaista värinöistä, kun taas toiset pitävät siitä, että vibraattorin hädin tuskin tuntee. Ei ole kuitenkaan mitään hätää, sinun pitää vain testata tiesi perille.

Voit aloittaa asettamalla vibraattorin nenäsi päälle. Siinä ihosi on ohut, ja tunnet suunnilleen kuinka voimakkaalta värinä tuntuisi myös emättimen ympärillä. Klitoriksesi on kuitenkin kehosi herkin kohta, siinä on satoja hermopäätteitä, joten ole aluksi varovainen.

Jos ihosi tuntuu ärtyneeltä vibraattoria käyttäessäsi, lopeta sen käyttö heti. Älä käytä vibraattoria tulehtuneilla tai turvonneilla alueilla. Jos sinulla on jokin alapäähäsi vaikuttava terveydentila, ja olet epävarma mikäli voit käyttää vibraattoria, niin konsultoithan ensin lääkäriltäsi tai gynekologiltasi kanssa. Jos puuhaat vibraattorin kanssa tarpeeksi kauan saattaa se ylikuumentua, pidä pieni tauko, jos huomaat sauvasi lämpenevän. Anna sen viiletä ennen kuin aloitat uudelleen. Jos käytät paristolla toimivaa vibraattoria, niin ole tarkka siitä, että paristokotelo on ruuvattu kiinni ennen kuin aloitat sen käytön. Jos liukuvoide tai kosteus tunkeutuu paristokotelon sisään, niin saattaa se vahingoittaa paristoja ja moottoria.

Osta nyt: valitse vibraattoreidemme joukosta tai lue lisää ensimmäisen seksilelun valitsemisesta

Kaikkein tärkeintä - Käytä liukuvoidetta!

Kaikkein tärkeintä on muistaa, että seksilelusta riippumatta liukuvoide lisää nautintoa. Ilman liukuvoidetta saattaa ilmentyä epämiellyttävää kitkaa, eikä se ole mukavaa, erityisesti emättimen ympärillä, missä ihosi on ohut ja herkkä. Sama asia koskee miehiä jotka käyttävät penispumppuja. Peniksen asettaminen pumppuun ja ulos pumpusta tuntuu paremmalta kun olet ensin lisännyt hieman liukuvoidetta penikselle ja kumitiivisteelle.

Mutta mistä tiedän mitä liukuvoidetta käyttää uuden seksilelun kanssa? Nyrkkisääntönä on se, että aina kannattaa käyttää vesipohjaista liukuvoidetta. Tietyt seksilelut on valmistettu silikonista, joka saattaa reagoida silikonipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Se ei ole yleistä, mutta niin saattaa käydä. Tuoteselosteissamme lukee aina mitä materiaalia hieromasauvamme ovat, joten sieltä voit tarkistaa yksityiskohdat. Jos sauva on valmistettu TPR- tai ABS-muovista, niin voit vaaratta käyttää silikonipohjaista liukuvoidetta.

Kun käytät lelua anaalipenetraation yhteydessä, niin suosittelemme silikonipohjaista liukuvoidetta. Silikonipohjainen liukuvoide on rasvaisempaa ja liukuu yleensä vesipohjaista liukuvoidetta kauemmin. Tämä on erityisen hyvä anaaliseksin yhteydessä, sillä anaali ei emättimen tapaan tuota luonnonmukaista liukuvoidetta. Jos olet hieman surffailut netissä, niin olet saattanut törmätä liukuvoiteeseen, jonka sanotaan olevan omiaan anaaliseksiin. Nämä ovat useimmiten silikonipohjaisia liukuvoiteita.

Pese anaalilelu käytön jälkeen tai aseta sen ylle kondomi ennen kun stimuloit sillä jotain toista aluetta.

Olemme kuulleet monta tarinaa eri asioista joita ihmiset ovat käyttäneet liukuvoiteena; oliiviöljyä, ihovoiteita, vaseliinia jne. Voiko niin tehdä? Noh, se ei ole erityisen terveellistä alapäällesi. Alapää on erittäin herkkä eri kemikaaleille ja sen vuoksi sinun kannattaa ainoastaan käyttää alapäätä varten kehitettyjä aineita. Tämä tarkoittaa, että ne on testattuja, ja ettet saa siitä allergista reaktiota. Monet liukuvoiteistamme ovat sitä paitsi pH-tasapainoitettuja 4,7:ään, mikä tuo luonnollisen tunteen ja pH-arvon, josta emättimesi pitää.

Emme suosittele, että käytät hierontaöljyä liukuvoiteena, ellei tuotesivulla erityisesti lue, että tuote soveltuu intiimialueille.

Vinkki: Valitse aina liukuvoide jota suosittelemme tuotesivulla. Tuolloin voit olla varma, että saat hyvän liukuvoiteen, joka sopii uuden lelusi materiaalin kanssa. Täten voit nauttia tuotteestasi heti saatuasi sen kotiin!

Sinä, partnerisi ja uusi suosikkinne

Vibraattorit sopivat erinomaisesti parisuhteessa käytettäväksi. Mikäli tuntuu kummalliselta ehdottaa sitä partnerillesi, niin kerro hänelle, että luit artikkelin Kumiukko.fi-verkkokaupassa missä sanottiin, että vibraattori voi tehdä seksielämästä paljon jännittävämmän. Kun valitsette uuden lelun, voitte käydä läpi tuotevalikoimaamme yhdessä, saatatte jopa oppia toisistamme jotain uutta!

Voit käyttää kaikkia seksileluja yhdessä partnerisi kanssa, mutta osa leluista on suunniteltu erityisesti pariskunnat mielessä, kuten esim. Pretty Love Indulgence, joka on parilelu, jota käytetään kun harrastetaan seksiä. Se stimuloi sekä miestä että naista.

Jos mies kokee, että monitoiminen rabbit on lyönyt hänet, voimme kertoa ettei näin ole! Mies voi ohjata vibraattoria ja silloin hän itse, eikä lelu, tyydyttää naista. Seksilelu on täydentävä apuväline, ei suinkaan korvike. Niin kuin hillo pannukakun päällä.

Ostovinkki: valitse parileluvalikoimastamme

Lisää vinkkejä ja tietoa seksileluista parisuhteissa löydätte Kumikoulusta. Pitäkää hauskaa uudistuneen seksielämänne kanssa!

Tiivistelmä

• Hanki vibraattori jos sinulla ei jo ole sellaista!
• Ole varovainen ensimmäisellä kerralla, aloita alhaisimmalla voimakkuudella ja työstä siitä ylöspäin
• Älä käytä jos tuntuu epämiellyttävältä tai jos alue on haavoittunut
• Varmista että paristoluukku on ruuvattu kunnolla kiinni ja anna vibraattorin viilentyä jos se ylikuumenee
• Käytä aina liukuvoidetta seksilelujen kanssa!
• Jos et ole ihan varma mikä liukuvoide sopii vibraattorisi kanssa, käytä aina vesipohjaista liukuvoidetta. Se toimii aina!
• Käytä ainoastaan liukuvoidetta liukuvoiteena. Älä käytä perusrasvaa tai jotain muuta.
• Sinä + parisi + vibraattori = parempaa seksiä

13. helmikuuta 2020
59 view(s)