Treenikuulat - Näin toimit

Treenikuulat - Näin toimit
Posted in: Muut

Mitä ovat treenikuulat?

Voimme aloittaa selventämällä muutamia väärinkäsityksiä. Treenikuulat ja geishakuulat menevät arkipuheessa helposti sekaisin. Treenikuulat ovat treeniväline lantionpohjan treenaamiseen, geishakuulat asetetaan emättimeen seksin yhteydessä stimuloidakseen naista ja miestä. 

Treenikuulat eivät ole seksilelu, vaan apuväline jota voi käyttää eri tavoin, eri käyttötarkoituksiin. Yleisin käyttötarkoitus on lantionpohjan lihasten treenaamiseen naisilla.

Treenikuulilla saat supistusharjoitukset helpommaksi ja hauskemmaksi.

Miksi treenikuulia ja supistusharjoituksia?

Supistusharjoitukset tehostuvat kun käytät treenikuulia. Treenikuulat auttavat sinua löytämään oikean tuntuman. Arviolta noin joka neljäs nainen kärsii jostain karkailun muodosta elämänsä aikana (lähde: Belladot.se, 2015). Tämä saattaa johtua synnytyksestä, ikääntymisestä, vaihdevuosien yhteydessä tai kovasta treenaamisesta.

Vinkki! Treenaamalla lantionpohjan lihaksiasi supistusharjoituksilla ennen synnytystä vähennät vammariskiä ennen ja jälkeen synnytyksen.

Lääketieteellisten etujen lisäksi hyvin treenatusta lantionpohjasta on myös seksuaalista hyötyä. Hyvin treenatulla lantionpohjan lihaksistolla saat tiukemman emättimen, jota kaiken lisäksi pystyt paremmin hallitsemaan. Lantionpohjan lihaksisto toimii aivan kuten mikä tahansa muukin lihas. Mitä paremmin treenattu se on, sitä paremmin pystyt hallitsemaan sitä. 

Hyvin treenattu emätinlihaksisto on aavistuksen isompi ja “ryhdikkäämpi”. Siitä syystä se täyttyy tavallista enemmän verellä kun rasitat sitä, kuten harrastaessasi seksiä, mikä tekee siitä herkemmän ja orgasmeista voimakkaampia!

Treenikuulat tekevät supistusharjoituksista hauskoja ja ihanan tuntuisia. Valitse treenikuulat joissa on pienet painot sisällä. Painot lähtevät liikkeelle supistaessasi ja tuovat ihanan värisevän tunteen, kun teet harjoituksiasi. Tämä yhdistää hyödyn ja huvin ja motivoi sinua tekemään päivittäiset harjoituksesi!

Miten käytän treenikuuliani?

Jotta sinun olisi helppo asettaa kuulat sisällesi voit maata selälläsi ja taivuttaa jalkoja hieman. Käytä hieman vesipohjaista liukuvoidetta, jotta kuulat menisivät helposti sisään. Voit aloittaa supistusharjoitukset normaalisti kun kuulat ovat sisällä ja tuntuvat hyvältä. Kun kuulat ovat sisälläsi, tunnet vastuksen ja supistuksista tulee raskaammat. Juuri siksi treeni on erityisen tehokasta!

Treenaa kerran päivässä, muutama minuutti kerrallaan tai lääkärin, kätilön tai muun asiantuntijan suositusten mukaisesti.

Mitä treenatummaksi tulet, sitä pidempään voit treenata kerralla. Kun olet tottunut, niin voit vaihtaa pienempiin ja painavampiin kuuliin. Testataksesi edistymistäsi kokeile seistä selkä suorana ja yritä pitää kuulia sisällä niin pitkään kuin mahdollista. Jos heti alkuun treenaat paljon, saatat kokea treenikipuja. Se ei ole vaarallista ja menee ohi muutamassa päivässä. Jos koet ettet halua maata sängyssä ja tehdä supistusharjoituksia, voit vaihtoehtoisesti käyttää kuulia tiskatessasi, siivotessasi tai käydessäsi kävelyllä. Tämä on uskomattoman hyvää treeniä, mutta voi aiheuttaa treenikipuja jos et ole vielä tottunut.
Löytääksesi oikean supistuksen kuvittele keskeyttäväsi pissan. Kyse on samasta lihaksesta.

Tarkistaaksesi, että löysit oikean lihaksen, voit laittaa sormen emättimeen ja tuntea jos sormiasi puristaa, tuolloin tiedät löytäneesi oikean lihaksen.

Vinkki! Yritä rentoutua tehdessäsi supistusharjoituksia. Älä jännitä käsiä, reisiä, leukaa tai mitään muuta. Keskity vain supistamiseen.

Puhdistus ja säilytys

Pese aina treenikuulasi käytön jälkeen. Huuhtele ne haalealla vedellä ja miedolla saippualla. Sitten kuivata ne Belladot Cleansing Gelillä. Sen lisäksi, että se poistaa kaikki bakteerit, Cleansing Gel myös pitää treenikuulasi sileinä, hyvässä kunnossa ja pehmeinä glyseriinin ansiosta. Näin treenikuulat eivät myöskään pääse kuivahtamaan.

Kuivaa sitten kuulat puhtaalla pyyhkeellä ja säilytä ne kuivassa, suoran auringonvalon ulottumattomissa.

Yhteenveto

- Treenikuulat ovat treeniväline lantionpohjan lihasten harjoittamiseen
- Käytetään, jotta treenaaminen tuntuisi ihanammalta ja olisi helpompaa
- Treenikuulat tehostavat supistusharjoituksia tuomalla supistukselle vastusta.
- Ennaltaehkäisee inkontinenssia hyvin treenatun lantionpohjan avulla
- Saat tiukemman emättimen, joka on herkempi ja antaa voimakkaampia orgasmeja!
- Treenikuulat, joissa on pienet painot, tuovat värisevän tunteen, joka stimuloi sinua samalla kuin supistat.
- Asetu selällesi makaamaan ja rentoudu
- Käytä vesipohjaista liukuvoidetta helpottaaksesi kuulien sisään viemistä
- Harjoittele päivittäin muutama minuutti, muutaman kuukauden ajan
- Rentoudu löytääksesi oikean lihaksen mitä supistaa, käytä samaa lihasta jota käytät, kun lopetat pissaamisen
- Puhdista kuulat jokaisen käyttökerran jälkeen. Huuhtele ne haalealla vedellä, miedolla saippualla ja Belladot Cleansing Gelillä pitääksesi kuulat pehmeinä ja raikkaina
- Kuivaa ne ennen kuin laitat ne talteen ja säilytä niitä suoran auringonvalon ulottumattomissa

13. helmikuuta 2020
46 view(s)