Testissä Pasanten Silk Thin -kondomit ja Nordic Glide -liukuvoide

Testissä Pasanten Silk Thin -kondomit ja Nordic Glide -liukuvoide
Posted in: Testiryhmä, Iida

Nimeni on Iida, olen 19-vuotias ja asun Etelä-Suomessa. Olen parisuhteessa miehen kanssa, opiskelen ja harrastan mm. meikkaamista. Minä ja miesystäväni olemme kaukosuhteessa, mutta siitä huolimatta näemme viikoittain. 

Tuotearvosteluissa tulen olemaan rehellinen ja haluan auttaa muita löytämään heille sopivat tuotteet. Toivon myös, että minun ja muiden arvostelut rohkaisevat asiakkaita kokeilemaan uutta yksin ja yhdessä.

---

"Testissä Pasanten Silk Thin -kondomit ja Nordic Glide -liukuvoide

Ensimmäiset tuotteet mitä sain testattavakseni Kumiukolta olivat nämä kondomit ja liukuvoide. 

Pasanten Silk Thin -kondomit ovat nimensä mukaisesti todella ohuita kondomeja, ja pakkauksessakin mainitaan niiden olevan Pasanten ohuimpia kondomeja. Paketin hinta on noin kahdeksan euroa, eli yhden kondomin hinnaksi tulee alta 70 senttiä – mielestäni oikein edullisia.

Pidän myös siitä, kun kondomi on valmiiksi hyvin liukastettu, koska aina liukuvoidetta ei ole saatavilla.

Nordic Glide on vesipohjainen liukuvoide. Paketissa lukee Nordic Label Sweden, mutta tuote on silti valmistettu Suomessa, plussaa siis kotimaisuudesta. Hintaa 150 ml tuubilla on alta 10 euroa.

Liukuvoide on monikäyttöinen, sillä sitä voi käyttää yhdynnässä kondomin kanssa tai ilman sekä seksilelujen kanssa.

nordic glide pasante silk thin
Kuva: Iida

Arvio

Pasante Silk Thin

Ehkäisynäni toimii kondomi ja olen hyvin tarkka siitä, millaisia kondomeja käytän. Tähän mennessä olen käyttänyt pääasiassa paksuja kondomeja ja hieman vieroksunut ohuita kumeja, koska pelko sen hajoamisesta on koko ajan mielessäni seksin aikana.

Kuitenkin Kumiukon tarjottua näitä ohuita kondomeja testiin, päätin uskaltaa kokeilla näitä. Kondomit vaikuttavat kestäviltä  ja hyvälaatuisilta, vaikka ovatkin edullisia. Voin lämpimästi suositella näitä kondomeja niille, jotka haluavat käyttää ohuita kondomeja esimerkiksi niiden tuntoherkkyyden vuoksi.

Arvosana kouluasteikolla: 10

 

Nordic Glide

Minulla on joissain asennoissa ongelmia kuivuuden kanssa, joten liukuvoide on loistava apu siihen. Usein vesipohjaisissa liukuvoiteissa on ongelmana niiden lyhytkestoisuus, ja tuotetta saa olla lisäämässä vähän väliä.

Nordic Glide oli kuitenkin todella pitkäkestoinen ja riittoisa. 150 millilitran pakkaus kestää varmasti kauan. Lisäpisteitä siitä, että tuote ei tahraa ja se sopii pH-tasoltaan myös herkälle iholle. Miinusta tuote saa hieman pistävästä hajusta, jota en muissa ei-makuliukuvoiteissa ole huomannut. Haju ei kuitenkaan jää ”leijailemaan”.

Arvosana kouluasteikolla: 9,5

 

 

Iida"

Nordic Glide -tuotteesta on saatavilla myös Nordic Glide Strawberry -tuoteversio.

13. helmikuuta 2020
259 view(s)