naisten kondomi

Femidomit ovat kondomeita, jotka asetetaan emättimen sisään ennen yhdyntää. Saamme useita kyselyitä femidomeista, ja toivomme, että tämä artikkeli tulee auttamaan sinua löytämään toimivan ehkäisyvälineen juuri sinulle. Jos olet joskus kuullut puhuttavan naisten kondomeista tai muusta vastaavasta, on femidomi ollut se, johon ollaan viitattu.

Kumiukko.fi:stä löydät brittiläisen Pasanten femidomin, Pasante Female Condomin. Pasante Female Condom on lateksiton.

Kuinka femidomi toimii?

Femidomi antaa saman suojan sukupuolitauteja ja ei-toivottuja raskauksia vastaan, kuin tavallinen kondomikin. Kondomista, joka rullataan päälle kesken kiihkeyden, eroten, voi femidomin asettaa emättimeen useita tunteja ennen yhdyntää. Femidomia voi käyttää sekä vaginaalisessa yhdynnässä että anaaliyhdynnässä.

Femidomissa on sisempi ja ulompi rengas. Sisempi rengas on irrotettava ja se auttaa femidomia pysymään paikallaan yhdynnän aikana. Ulompi rengas estää femidomia liukumasta kokonaan emättimeen tai anaaliin yhdynnän aikana. Ulomman renkaan tulee olla kokonaan emättimen ulkopuolella ja sen tulee peittää häpyhuulet, virtsaputki ja klitoris. Purista sisempää rengasta kasaan viedessäsi femidomia sisään. Vie sitten femidomi niin pitkälle sisään kuin pystyt, yhtä tai kahta sormea käyttäen.

Jos käytät femidomia anaaliseksiin voit valita, haluatko pitää sisemmän renkaan paikallaan vai ottaa sen pois. Se voi tuntua hankalalta ensimmäisellä kerralla, joten rentoudu äläkä turhaan kiirehdi.

Helpottaaksesi femidomin käyttöä, voit käyttää tilkkaa liukuvoidetta, joko peniksen päälle tai femidomin sisäpuolelle laitettuna. Liukuvoide parantaa liukua ja estää femidomin liikkumisen yhdynnän aikana. Sinun ei tarvitse käyttää liukuvoidetta femidomin ulkopinnalla, ellei sinulla ole vaikeuksia viedä femidomia sisään emättimeen tai anaaliin. Anaaliseksiin suosittelemme runsasta liukuvoiteen käyttöä.

Kiinnostunut liukuaineista? Lue myös: Tee ihanasta vielä ihanampaa liukuvoiteen avulla

Pidä ulompaa rengasta aluksi paikallaan, jotta se ei liukuisi sisään emättimeen tai anaaliin. Kuten tavallisten kondomienkin kanssa, tulee pitää huoli siitä, että femidomi istuu hyvin paikallaan koko yhdynnän aikana, jotta se suojaisi ei-toivottuja raskauksia ja sukupuolitauteja vastaan.

Kun mies on ejakuloinut, kierrä femidomin pääty kiinni ja vedä se varovasti ulos, jotta siemenneste ei pääse valumaan ulos.

Femidomien edut

- Femidomi voidaan asettaa paikalleen useita tunteja ennen yhdyntää.

- Antavat tehokkaan suojan raskauksia vastaan, vaikuttamatta hormonitasapainoon, aivan kuten kondomitkin.

- Antavat naisille enemmän päätösvaltaa omasta kehostaan.

- Pasante Female Condom on lateksiton ja sopii siten lateksiallergikoille.

- Voit käyttää mitä tahansa liukuvoidetta femidomin kanssa.

- Paljon suurempi kuin tavalliset kondomit, joten se sopii kaiken kokoisille.

- Femidomi ei liu’u peniksen päältä yhdynnän aikana kuten kondomi saattaa.

Femidomien huonot puolet

- Femidomien löytäminen voi olla vaikeaa. Ainoastaan hyvin varustetut erikoiskaupat myyvät femidomeja.

- Ne ovat aavistuksen kondomeja kalliimpia

- Femidomin sujuva käyttö saattaa vaatia hieman kondomia enemmän harjoittelua

Femidomeja ei tule käyttää kondomin kanssa. Femidomi on kertakäyttötuote, aivan kuten kondomikin, eikä sitä tule käyttää uudestaan.

Lue myös: Näin toimit välttääksesi kuivat limakalvot ja alapään vaivat

Haluntäytteiset vinkit ja faktat

Vaikka femidomi saattaa aluksi vaikuttaa oudolta, voi se tuoda paljon himoa ja iloa makuuhuoneeseen, sohvalle tai ehkä auton takapenkillekin. On olemassa muutama tapa, jolla tilanteen saa entistä kuumemmaksi, ja nyt tulemme antamaan parhaat vinkkimme siihen. Mikäli sinulla on omia vinkkejä femidomeja koskien, kommentoi toki artikkelin alaosaan, tai jaa ne kanssamme sähköpostitse!

  1. Femidomit voivat kuumentaa esileikkiä! Femidomin sisään vieminen emättimeen tai anaaliin voi olla esileikin osana erittäin kiihottavaa, ja se on myös hyvä tapa tutustua toistensa kehoihin paremmin. Pasante Female Condom on valmistettu synteettisestä kumista, ja se lämpenee nopeasti kehonlämmöstä, mikä tekee sen koskettelusta erittäin sensuellia.

  2. Femidomit lisäävät molempien stimulaatiota seksin aikana. Ulompi rengas hieroo klitorista samalla kun sisempi rengas stimuloi miehen terskaa. Käytä tilkkaa liukuvoidetta femidomin sisäpuolella, jotta yhdyntä tuntuisi vielä ihanammalta!

  3. Ei taukoja! Vältät femidomia käyttämälllä tauon, joka tulee vastaan esileikin ja yhdynnän välillä kondomia päälle laittaessa. Femidomin voi nimittäin asettaa paikalleen jopa 8 tuntia ennen yhdyntää. Sen jälkeen sitä voi aloittaa milloin vain. Mikäli femidomi on asetettu paikalleen kauan ennen yhdyntää, kannattaa liukuvoidetta käyttää hieman tavallista enemmän.

  4. Miehen ei tarvitse huolehtia koosta - Femidomi on one-size-fits-all.

  5. Voit käyttää mitä tahansa liukuvoidetta! Pasante Female Condom on lateksiton ja voit siten käyttää vesi-, silikoni-, tai öljypohjaista liukuvoidetta.

Toivomme, että tämä opas vastasi kysymyksiisi femidomeista. Mikäli sinulla vielä on mietteitä tähän loistotuotteeseen liittyen, voit kommentoida artikkelia sen alapuolella, tai ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@kumiukko.fi.

 

Kuvelähde: RFSU AB