Penispumppu-opas

Penispumppu-opas
Posted in: Ostovinkit, Muut

Mikä on penispumppu ja miten ne toimivat?

Unelmoitko isommasta ja kovemmasta peniksestä? Olet löytänyt etsimäsi! Penispumppu, myös tunnettu erektiopumppuna, on vakuumipumppu joka tekee peniksestäsi väliaikaisesti isomman ja seisokistasi kovemman. Penispumppu on muovinen lieriö, jossa on usein mitta-asteikko, jotta näkisit selvästi kuinka paljon peniksesi kasvaa pumpatessa. Sillä on pumppukahva, jotta voisit itse hallita imun voimakkuutta, ja venttiili, jonka ansiosta voit päästää ulos painetta jos olet pumpannut liikaa.

Peniksessä on paisuvaiskudosta. Erektio muodostuu kun tämä kudos täyttyy verellä. Käyttäessäsi penispumppua se luo tyhjiöpainetta, joka saa veren syöksymään paisuvaiskudokseen ja samalla kovetut. Ero tavallisen erektion ja “pumpatun” erektion välillä on se, että pumpattu erektio kestää pidempään.

Penispumppu on luonnollisin tapa saada väliaikaisesti isompi penis!

 

Miten käytän penispumppua?

Penispumppu koostuu lieriöstä, jonne asetat peniksesi, sekä kahvasta, jonka avulla imet ilmat lieriöstä. Suuaukon ympärillä on pehmeä kumirengas, joka ympäröi peniksen ja tekee siitä tiiviin, jotta tyhjiö voisi muodostua.

Kun olet pumpannut tarpeeksi painetta ja olet tyytyväinen erektioosi, painat venttiilinappia, jotta paine tasaantuisi. Sitten voit vetää peniksesi ulos lieriöstä. Nyt olet valmis tositoimiin. Jos haluat, että penispumpun vaikutus kestää pidempään, niin voit asettaa penisrenkaan peniksesi juureen. Tiettyjen penispumppujen kanssa tulee penisrengas mukana, mutta joskus sellainen pitää ostaa erikseen. Tämä tieto löytyy aina erikseen tuotesivulla.

Voit käyttää penispumppua itseksesi kun masturboit tai ennen itse seksiaktia. Muista myös, että sitä voi käyttää osana esileikkiä.

Vinkki! lisää hieman liukuvoidetta kumirenkaalle ennen kuin sujautat peniksen lieriöön, jotta se olisi miellyttävämpää. Tarkista tuotesivulta mitä materiaalia kumirengas on. Jos se on silikoninen, niin sinun täytyy käyttää vesipohjaista liukuvoidetta. Täältä voit lukea lisää liukuvoiteiden käytöstä (linkki).

Miksi käyttää penispumppua?

Penispumpun tulokset ovat ainoastaan väliaikaisia, se on luonnollinen tapa parantaa penistäsi. Penispumpun käyttö tekee peniksestäsi pidemmän, suonikkaamman, kovemman ja saa erektiosi kestämään tavallista pidempään. Tämä siksi, että vesisuonet täyttyvät kunnolla verellä.

Jos sinulla on vaikeuksia saada erektiota voi penispumppu olla oikea apuväline sinulle. Se on hyvä ja luonnollinen apu verrattuna reseptilääkkeisiin.

Pumppu sopii hyvin käytettäväksi itsetyydytyksen yhteydessä koska sen imu muistuttaa suihinottoa. Penispumppu on hyvä vaihtoehto naisille, jotka etsivät lelua jota voi käyttää mieheensä.

Saako tosiaan isomman peniksen penispumppua käyttämällä?

Kyllä, mutta vain väliaikaisesti. Nykypäivänä ei löydy mitään pysyvää tapaa suurentaa penistä. Se onnistuu ainoastaan operaatiolla. Penispumpun ansiosta saat väliaikaisesti suuremman peniksen tyhjiöpaineen ansiosta.

Tunnustele itse kuinka usein haluat tai voit käyttää penispumppua. Jatkuva käyttö ei johda siihen, että penis kasvaisi pituutta pysyvästi. Kyseessä on aina väliaikainen tulos, joka kestää niin kauan kun veri pysyy paisuvaiskudoksessa. Efektiä voi pitkittää käyttämällä penisrengasta. Penis ei siis teknisesti katsoen kasva, se vain täyttyy verellä tavallista enemmän, minkä vuoksi penis tuntuu kasvaneen.

Puhdistus ja huolto

Kun olet valmis ja sinulla on ollut mukava hetki penispumppusi kanssa on tärkeätä puhdistaa se, jotta se olisi raikas ensi kertaa odotellessa. Lieriö on muovinen ja sen voi huoletta huuhdella haalealla vedellä ja miedolla saippualla.

Pese ensin kumirengas haalealla vedellä ja saippualla. Käytä sitten Belladot Cleansing Geliä kuivaamaan pois kaikki kertyneet bakteerit. Cleansing Gel ei ainoastaan puhdista pintaa, vaan se myös sisältää glyseriiniä, joka ehkäisee materiaalin kuivumista. Kuivaa koko pumppu puhtaalla pyyhkeellä. Säilytä sitten pumppu kuivassa ja pimeässä paikassa, suoran auringonvalon ulottumattomissa niin, ettei kumirengas pääse kuivahtamaan.

Yhteenveto

• Kun olet pumpannut peniksesi se on tilapäisesti suurempi
• Tyhjiöpaineen ansiosta saat pidempikestoisen ja kovemman erektion
• Täysin luonnollinen ja vaaraton
• Vaihe 1: Lisää liukuvoidetta kumirenkaalle ja penikselle 
• Vaihe 2: Aseta penis lieriöön
• Vaihe 3: Pumppaa penis kahvan avulla 
• Vaihe 4: Ota penis ulos ja aseta sen juureen penisrengas (vapaaehtoista). Tämä saa efektin kestämään pidempään.
• Vaihe 5: Harrasta seksiä tai masturboi turboahdetun peniksesi kanssa.
• Saat pidemmän, suonikkaamman ja kovemman peniksen.
• Erektio kestää pidempään
• Luonnollinen tapa saada tilapäisesti isompi penis
• Sopii hyvin seksiin ja itsetyydytykseen
• Toimii täyttämällä paisuvaiskudoksen tavallista enemmän

10. helmikuuta 2020
3073 view(s)