Pasante Unique – Maailman ohuin kondomi

Pasante Unique – Maailman ohuin kondomi
Pasante Unique on täysin uniikki kondomi, eikä ainoastaan muotoilunsa ja pakkauksena ansiosta. Unique on myös lateksiton ja maailman ohuin kondomi!

Mikä siinä siis on niin uniikkia?

Pakkaus

Pasante Unique on paketoitu kovaan, luottokortin muotoiseen pakettiin, minkä ansiosta kondomi ei tuhoudu esim. lompakossa tai käsilaukussa, joten se voi kulkea aina mukana.

Huom! Muistathan, ettet säilytä tavallisia kondomeja lompakossasi? Kolikot ja muut terävät reunat saattavat vahingoittaa kondomia tai puhkaista reiän kuoreen ja aiheuttaa kuivumista.

Muotoilu

Pasante Unique on siinä mielessä tavallinen kondomi, että se suojaa ei-toivotuilta raskauksilta ja sukupuolitaudeilta. Sen sijaan saat unohtaa kondomin päälle rullaamisen vaikeudet, sillä Unique vedetään päälle rullaamisen sijaan.

Kondomi on 60mm leveä standardi 52mm sijaan, jotta se sopisi mahdollisimman monille. Uniquen paras ominaisuus on se, että se reagoi kehonlämpöösi ja muotoutuu täysin peniksesi mukaisesti. Kun kondomi on paikallaan ei se liiku tavallisten kondomien lailla, eikä siten aiheuta ylimääräistä kitkaa, joka voisi ärsyttää alapään herkkiä limakalvoja.

Paksuus

Pasante Unique on maailman ohuin kondomi 0,015mm paksuudellaan (standardipaksuus on 0,07mm) ja se on valmistettu AT-10:stä (synteettinen hartsi) ja se on siten lateksiton ja yhteensopiva kaikkien liukuvoiteiden kanssa.

Huom! Muistathan, että öljypohjaisia liukuvoiteita ei saa käyttää lateksikondomien kanssa? Öljypohjaiset liukuvoiteet liuottavat lateksia ja lisäävät puhkeamisen riskiä. Uniquen kanssa voit käyttää kaikenlaisia liukuvoiteita, myös öljypohjaisia.

Uniquen ohuuden ja istuvuuden ansiosta et kumppanisi kanssa edes tule huomaamaan, että käytät kondomia!

Vinkkejä Uniquen käyttöön:

Mikäli et ole käyttänyt Uniquea aikaisemmin suosittelemme, että harjoittelet ensin itse. Olet varmasti kondomin rullaamisen ammattilainen, mutta tämä kondomi on hieman erilainen. Kun olet kerran tajunnut niksin, niin käy Uniquen päälle vetäminen tavallista kondomia paljon nopeammin.

Jos yleensä käytät hieman isompia kondomeja, kannattaa sinun laittaa penikselle hieman liukuvoidetta, ennen kuin vedät Unique päälle. Näin saat kondomin päälle ongelmitta, vaikka se ei ole venyvä.

Mikäli olet tottunut kondomin solmimiseen yhdynnän jälkeen tulet huomaamaan, että se on Uniquen kanssa hieman hankalampaa, sillä se ei veny. Rullaa se sen sijaan esim. vessapaperiin ja heitä se roskakoriin. Muista, että kondomeja ei tule huuhtoa vessanpöntöstä alas!

7. helmikuuta 2020
97 view(s)