Asiakkaidemme parhaat seksitarinat

tosi seksitarinat
Posted in: Muut

Parhaat seksitarinat asiakkailtamme. Haluamme aina inspiroida parempaan seksielämään. Siksi kysyimme asiakkailtamme, mitkä ovat heidän parhaat seksitarinat. Tässä voit lukea asiakkaidemme kuumimmat seksitarinat!

Kumiukko.fi on Suomen suurin kondomikauppa, meiltä ostat kondomit huomaamattomasti netistä. Lue kuinka turvallinen kondomi on ehkäisymenetelmänä.

#1 - Onneksi kondomi löytyi

"Käveltiin kumppanin kanssa hiljaisella lenkkipolulla kuumana kesäpäivänä ja pohdittiin että hitsi kun on vain pieniä kondomeja mukana, mutta onneksi jostain käsilaukun pohjalta löytyi sitten sopivan kokoinen, ensimmäinen kerta on kyllä paras!"

#2 - Pitkäaikainen kontakti

"Pitkäaikainen kontakti jota en ollut vielä tavannut tuli käymään luonani. Juteltuamme vihdoin kasvotusten huomasimme molemmat pitävämme samoista asioista vielä enemmän kuin mitä oli jo tullut ilmi puhelimitse.

Kun hänen oli aika lähteä, ilmaisin ettei hänen tarvitse ja hän suostui jäämään yöksi. Melko nopeasti jäimme molemmat tuijottamaan toisiamme ja aloitimme kiihkeän käsipelin, puolin ja toisin. Hommat etenivät vauhdilla sänkyyn ja oraaliseksiä annettuani hän halusi minut sisäänsä, tein työtä käskettyä ja vietimme lähes koko yön vaihdellen asennosta toiseen ja katsellen toistemme masturboimista. Aamulla minun oli lähdettävä töihin mutta pyysin häntä odottamaan paluutani ja sinne hän jäi luokseni odottamaan uusia seikkailuja joita harrastamme vieläkin."

#3 - Teinimuistot

"16-vuotiaana parhaan naispuolisen kaverin kanssa, välillämme oli ollut kitkaa pitemmän aikaan ja tuona ihanana iltana makasimme kotini sohvalla lusikassa ja yhtäkkiä tyttö kääntyi ympäri ja alkoi suudella, hommat eteni kovaa vauhtia ja tunne oli sanoin kuvailematon, pitkään toisiamme halunneena kaikki se odotus purkautui kerralla, se oli parasta"

Tuotevinkki: Makuiset liukuvoiteet

#4 - Rajua seksiä

"Paras seksikokemukseni sijoittaa Ruotsin laivalle, missä harrastin elämäni kiihkeintä seksiä. Olin sopinut jo edellisenä iltana harrastavan rajua seksiä tuntemani luotettavan kumppanin kanssa. Huolehdimme eka yhdessä kaveristamme, joka voi huonosti, mutta kumpikaan ei silloinkaan pystynyt vastustamaan toista, sillä tiesin tasan tarkkaan mitä on luvassa. Saavuimme hyttiin ja riisuiduimme molemmat kunnes laitoin vyöni partnerini kaulan ympärille kuristaen häntä siinä samalla kuin suutelimme. Harrastimme elämäni parasta rajua seksiä, ja olin täynnä rajusta seksistä jääneitä jälkiä seuraavat kolme viikkoa. En ikinä unohda tätä kertaa."

#5 - Ensisilmäyksellä rakastuminen

"Ensisilmäyksellä rakastuminen ja samana yönä taivaallisen hyvää seksiä"

#6 - "No nyt on aika"

"Paras seksi kokemukseni oli kun menimme nykyisen naiseni kanssa mökille ja kun sinne olimme päässeet hän sanoi nyt on aika ja sain parhaimman seksi kokemuksen kun matkasimme laiturille ja naimme. Se oli elämäni paras hetki."

Vinkki: Tuotteita miesten itsetyydytykseen

#7 - Tamponiseksiä

"Vedin teininä hirveet kännit ja sammuin vessaan oksentaessani. Mun lapsuudenajan ihastukseni (hemmetin kuumapakkaus) tulikin hetken kuluttua perässäni. Harrastettiin villiä seksiä, mutta olin niin kännissä että en tajunnut että mulla oli jääny tamppooni sisälle! Hyi yök!!!"

#8 - Olohuoneen toiminta

"Painelin vaimoa olohuoneen lattialla takaapäin. Hän laukesi ja veti itseään eteenpäin. Samalla tuuppasin viimeisen kerran mutta vahingossa asennon muutoksesta johtuen kuivana kakkoseen! Parkaisu oli melkoinen ja samalla ruikin mällit persauksille. Vaimo nousi (liian)nopeasti ylös lattialta pesulle mennäkseen mutta pyörtyi matkalla vessaan! Siinä sitten alastonta, perse mällissä olevaa vaimoa poskille läpsimään ja herättelemään..."

#9 - Strap-on

"Vaimo osti strap-onin. Tuntui todella hyvältä kun vaimo pani strapilla ja runkkasi samalla."

 

Huomaa: Kaikki nämä seksitarinat ovat todellisia seksitarinoita, jotka asiakkaamme ovat lähettäneet meille. Nauti niistä ja jaa ne ystäviesi kanssa. 

 

#10 - Salsatunnin jatkoilla

"Kerron tarinan viime yöltäni. Tulin takaisin opiskelukaupunkiini, ja huomasin että eräs latinomaasta kotoisin oleva vaihtarityttö seurasi minua melkein kotiovelleni saakka, kunnes tajusin kysyä, onko hän eksynyt. Tyttö söpösti kasvot punaisena rohkeni kysyä neuvoa minulta. Vaihdettiin pari lausetta ja annoin numeroni, jos hän tarvitsee apua myöhemmin.

Tultiin niin hyvin juttuun, että sovittiin tapaaminen seuraavaksi lauantaiksi, jolloin esittelin hänelle opiskelukaupunkiani ihan kaverimielessä. Hän oli niin söpö, että uskoin että minulla ei ole mitään mahdollisuuksia häneen. Yhtäkkiä rupesi satamaan kaatamalla, joten juostiin rankkasadetta karkuun hänen kämpillensä. Jatkettiin hänen luonaan alkoholin juomista samalla kun hän opetti minulle salsaa latinomusiikin soidessa. Salsat muuttuivat intiimiksi suuteluksi seinää vasten pienikokoinen latinotyttö sylissäni.

Seinältä kannoin hänet itsekokoomaansa Ikean sänkyynsä, josta samalla hetkellä hajosi pohja ja tiputtiin lattialle. No se ei meitä estänyt, vaan siirsimme patjan lattialle, jossa jatkoimme kiihkeän kuumaa suutelua. Tyttö kysyi varmistaakseen, onko minulla kondomeja. Sanoin kantavani aina niitä mukana. Kumiukosta hommatut Vitaliksen XL-kumit pelastivat iltani. Rakastelimme lattialla kolme kertaa yön aikana latinomusiikin soidessa. Tuli fiilis, että todella olen sillä hetkellä salsatunnin "jatkoilla" Etelä-Amerikassa."

 

#11 - Luonnonhelmassa

"Olin juuri alkanut seurustelemaan tyttöystäväni kanssa ja meillä oli meneillään vahva alkuhuuma. Tarinan tapahtuma aikana olimme alaikäisiä ja tyttöystäni asui äidillään. Puuhia häiritsi hänen nuori pikkuveljensä, joka ryntäsi tyttöystäväni huoneeseen usein ilmoittamatta. Olin juuri tullut matkalta ja kiima oli suuri molemminpuolin kuitenkaan emme voineet tehdä mitään tämän häiriötekijän takia. Oli kesäilta ja päätimme lähteä lenkille läheiselle pururadalle. Pururadan varrella oli kallio mistä näki koko kotikaupunkini. Jäimme istumaan kaliolle ja siinä puhuimme erilaisista asioista. Kuitenkin puheenaihe vaihtui seksiin ja sitä kautta suuteluun. Suutelu johti vaatteiden lähtöön emme edes ajatelleet näkisikö joku meidät vaan asiat sujuivat luonnollisesti. Aloitimme ensin kalliota vasten ja tämän jälkeen takaapäin puuta vasten. Tämä oli jännittävin ja parhain kokemukseni ikinä!"

#12 - Ensimmäisen orgasmin

"Mieheni kanssa ensimmäistä kertaa rakastellessa sain ensimmäisen orgasmin. Sen jälkeen niitä on saatu yks jos toinen, mutta oli taivaallista ja harvinaista että ensimmäisellä kerralla myös nainen saa orgasmin yhdynnässä. Mieheni on muutenkin aina löytänyt juuri tärkeimmät pisteet sisältä ja ulkoa taitaa olla luonnonlahjakkuus. Onneksi se on vain minun"

#13 - Ylläripylläri

"Ehkä parhain ja samalla hauskin kokemukseni oli tyttöystäväni kanssa hänen vanhempiensa mökillä. Olimme juuri päässeet perille ja purimme aittaan tavaroita. Pienen hyväilyn myötä olimme yhtäkkiä erittäin kuumottavassa tilanteessa ja päädyimme rakastelemaan kuumasti sängylle. Juuri lähellä h-hetkeä ovi aukenee ja tyttöystäväni äiti kyselee meitä syömään. "Oletteko jo tulo..... olette varmaankin." Ja ovi kiinni. Hetken naurahdimme asialle ja pienen hetken kuluttua saimme molemmat mahtavat orgasmit. Pieni kiinnijäämisen riski toteutui tällä kertaa, mutta emme antaneet sen haitata."

#14 - Peppujuttuja

"Itselleni paras seksikokemus oli kun vaimon kanssa kokeiltiin ensimmäistä kertaa peppujuttuja. Olimme keskustelleet asiasta jo pitemmän aikaa, mutta kummallakaan ei oikein ollut aiheesta kokemusta joten katsoimme yhdessä videoita sekä perehdyimme asiaan erilaisten ohjeiden avulla. Molempia taisi silloin jännittää aivan kunnolla, mutta kun näin vaimoni strapon dildon kanssa tiesin että haluan kokeilla sitä ja se oli parasta ikinä."

#15 - Posliini

"Olin jo pitkään haaveillut ajavani posliinin. Yleensä vain ”siistin” bikinirajaa, mutta nyt halusin leikata jalkoväliini kunnon kesätukan: hankin asiaankuuluvaa geeliä ja omistauduin toimenpiteelle viimeistä karvaa myöten. Kutsuin seurustelukumppanini kylään, halusin yllättää hänet, ja kun lattialla maatessamme ojensin hänelle öljypullon ja pyysin katsomaan pikkuhousuihini, näky selvästi ilahdutti ja kiihdytti häntä. Kumppanini sai heti jutusta kiinni, ja koska vasta-ajetun ihon hoitaminen on tärkeää, hän tarttui toimeen asiaankuuluvalla antaumuksella. Siitä syntyi paras hieronta, jonka olen koskaan saanut: sormet liukuivat sileällä iholla kauniissa linjoissa ja hyväilivät juuri oikeita kohtia. Vaikka olemme seurustelleet jo monta vuotta ja tunnemme toistemme kehot yksityiskohtia myöten, oli tämä uutta ja ihmeellistä. Posliini tuntui samaan aikaan niin rivolta ja luonnolliselta - se oli kuin rooliasu, jonka pukeminen mahdollisti heittäytymisen jännittävään esitykseen. Myös kumppanini näytti kiihottuvan tästä erilaisesta tuntumasta reisieni välissä, mikä lisäsi nautintoani entisestään.

Julkisessa keskustelussa etenkin naisten häpykarvoitus on usein nähty hieman nolona, likaisena tai epäseksuaalisena. Tämän vuoksi olen nuorena hävennyt alapääni karvoitusta, vaikka samalla olenkin ymmärtänyt, että kaikilla kasvaa karvaa. Olen kuitenkin oppinut pitämään kehostani juuri tällaisena, ja teinivuosien kutisevat höyläämiskokeilut ovat karaisseet minut niin, että olen onnellinen karvoineni kaikkineni. Siksi oli niin erikoista, että muutaman päivän kestänyt karvattomuus vaikutti omaan ja kumppanini seksikokemukseen niin voimakkaasti! Se oli kuin uusi kampaus, joka tuntuu aluksi vieraalta, mutta joka tunnustelun jälkeen yhdistyy osaksi laajempaa tuntemusta omasta kehosta ja seksuaalisesta identiteetistä.

Viikkoa myöhemmin kesäinen posliinikampaukseni oli kasvanut sängeksi, joka kutisi niin paljon, että en voinut käyttää alushousuja ollenkaan. Olin töissä museossa, jossa työntekijät pukeutuivat pitkiin perinnehameisiin. Kutinasta huolimatta tuntui jännittävältä pitää opastusta pelkässä hameessa. Koomista ja kiihottavaa."

Tuotevinkki: Intiimisheivaus

#16 - ÄITI NOI PUSSAILEE!!

"Emme olleet kumppanin kanssa nähneet pariin viikkoon ennen viikonloppureissua. Molempia panetti aivan älyttömästi. Päästyämme hotellille ajattelimme käydä kuitenkin kylpylän puolella uimassa. Ulkoaltaassa meillä alkoi olla pientä kiusaamista ja lopulta aloimme hivellä toisiamme. Homma keskeytyi hieman nololla tavalla kun paikalle yhtäkkiä ilmestynyt, noin 7v lapsi huusi kovaan ääneen vanhemmilleen "ÄITI, NOI PUSSAILEE!!" niin että koko muu kylpyläkin kuuli ja kääntyi katsomaan. Totesimme että ehkä voimme jo mennä huoneeseen keskittymään itse asiaan. Huomasimme kuitenkin että avaimemme oli jäänyt huoneeseen sisälle. No, ei auttanut muu kuin mennä kylpytakeissa pyytämään respasta apua tilanteeseen. Emme kuitenkaan muistaneet että olimme jättäneet kaikki seksilelut näkyville huoneeseen ja työntekijän päästäessä meidät huoneeseen oli hänen ilmeensä näkemisen arvoinen kun edessä oli kasa seksileluja valmiiksi aseteltuina. Toivotti vaisusti hyvää illanjatkoa ja lähti. Nyt kun lopulta pääsimme takaisin huoneeseen ja kaksistaan olemaan, harrastimme intohimoista seksiä lähes 2.5h ajan ja olimme molemmat lopulta aivan puhki. Mieleenpainuva reissu josta ei tapahtumia puuttunut!"

Vinkki: Anaaliseksituotteet

#17 - Auton takapenkillä

"Läksimme exäni kanssa ajelemaan petroskoita kohden. Siinä matkalla silittelin hänen reittään pidemmän pätkän. Pikkuhiljaa ajellessa käsi nousi reittäpitkin ylemmäs ja ylemmäs lopulta hän ilmoitti että jos et kohta etsi pysähdyspaikkaa hän raiskaa minut ajaessani. Pakkohan se oli pysähtyä hyttysiä oli niin perkeleesti mutta eivät ne siinä tilanteessa yhtään haitanneet kun touhusimme auton takapenkillä metsätien varressa."

#18 - Vanha suola janottaa

"Muistan vieläkin sen niinkuin olisi äskettäin tapahtunu:3:3 olin eronnu eksäni kanssa jo puolisen vuotta sitten ja aina välil rupes vanha suola janottaa ni käytii si panemassa. Viimeinen kerta meil oli tullu vähän riitaa ennenkuin olin menny sen luo ni si ku päästii hommii oli kyl semmost intohimoist seksiä mitä ei ollu koskaan kokenu. Hieman kuristelemistä ja pikku sitomisleikkej mutta siinä oli kuitenkin sitä hellyyttä. Hän oli semmoi hoikka nainen mikä teki kaikesta vielä paremman! Paras seksikokemukseni parhaan seksikumppanin kanssa!"

#19 - Molemminpuolinen nautinto

"Aikaisemmin harrastin seksiä vain toista miellyttääkseni, en itse saanut siitä mitään enkä pitänyt siitä. Vuosi sitten tapasin miehen jota kiinnostaa molemminpuolinen nautinto ja hänen kanssa olen oppinut vihdoin nauttimaan"

Tuotevinkki: Penisrenkaat

#20 - P-paikassa

"Helsingistä pohjoiseen ajaessamme olimme puolisoni kanssa ajaneet vasta tunnin verran kun kiima iski meille molemmille. Pulisoni punaiset posket ja harhailevat kädet saivat minut kiimaiseksi kuskin paikalla. Kuuma ja aurinkoinen ilma nosti tunnelmaa ja halusin hänet heti siinä paikalla. Tunsin poskillani lämpimän auringonpaisteen, mutta myös kiiman.

Olin kovana, ja puolisoni tunsi sen helposti housujeni läpi. Hänen kätensä vaelsi pitkin reisiäni kohti etumusta. Etumukseni näytti siltä, että sepallukseni olisi avattava mahdollisimman nopeasti. Ainakin kullini kovasti halusi sieltä ulos. Toisella kädellä saatoin hieroa puolisoani samalla, silti keskittyen ajamiseen. Kädet etumuksella hieroen, kovaa lämmintä kaluani saivat minut todella kiimaan. Hiljalleen vyöni aukaistiin, farkkuni vetskarini avautui ja bokserini pullottivat. Kädet hieroivat kovaa vartta pitkin edes takaisin ja uudelleen sekä uudelleen. Minun piti ajaa auto seuraavalle P-paikalle. Hiljensin autoa ja laitoin vilkun oikealle. Tyhjä P-paikka ja auto sammuksiin. Suutelimme kiimaisena ja valmiina auringon paistaessa auton sisään. Laskin housuni alas niin, että boksereista piirtyi kova kalu. Hän kumartui minua kohti, samalla laskien penkin nojaa taaksepäin. Hän nosti paitani ylös, suuteli karvaista rintaani, karvaista vatsaani hiljalleen. Kädet laskivat bokserit alas ja paljastivat kovan kalun. Ensin suudelmat saivat kivekset, siitä suutelu jatkui vartta pitkin ylöspäin.

Kuulin kuinka moottoripyörä ajoi automme taakse, näin peilistä, että mies nousi pyörän selästä ja sytytti tupakan. Puolisoni ei välittäny, en minäkään. Hän alkoi imemään minua hitaasti. Hän imi terskaa ja peniksen vartta varsin tietäen mitä tekee. Mies taisi nähdä, ja näin kuinka hän vilkuili autoa kohti. Se sai minut enemmän kiimaiseksi. Laukesin kovasti, pitkin vatsaa ja rintaa samalla puolisoni runkaten minua. Mies tumppasi tupakan, laittoi moottoripyörän käyntiin ja poistui paikalta. Jatkoimme matkaa kohti pohjoista."

#21 - Kimpassa

"Olin viettämässä viikonloppua mökillä ystävieni kanssa ja siinä oli muutama naine ja pienessä kännissä sitten harrasteltiin seksiä kimpassa. Ja se jos joku oli mahtavaa seksiä"

#22 - Työpaikan pikkujouluissa

"Hetken mielijohteesta "pikaromanssi" työpaikan pikkujouluissa kollegan kanssa. Koko illan oli katseet vaihtuneet ja baarin sulkeuduttua suuntasimme puhumatta toisillemme mitään vauhdilla lähimpään hotelliin ja täytyy kyllä sanoa että minua vietiin ja kovaa ;) Seksi oli parasta tähän elämään mennessä ja on edelleen hänen kanssaan. Hetken huuma, kumpaakaan ei kaduta ja tavataan välillä samoissa merkeissä."

Tuotevinkit: Dildot

#23 - Anti-climax

"Olin menossa ekaa kertaa poikaystävälle yöksi, vannoin kaverille kivennkovaa, että ekana yönä ei tule tapahtumaan mitään. Päästiin poikaystävän luo, oltiin menossa nukkumaan, hän tulee päälle ja alkaa suuteleen kiihkeästi ja alkaa hyväillä, sen jälkeen hän kysyy käytänkö pillereitä, sanoin en, hänen vastaus "voihan vittu" joutu odottamaan seuraavaan päivään, että saadaan kondomeja :D"

13. helmikuuta 2020
19167 view(s)