Näin käytät anaalikuulia

Näin käytät anaalikuulia
Posted in: Ostovinkit, Muut

Yleistä tietoa anaalileluista

Löytyy erilaisia seksileluja anaalin stimuloimiseen. Kaikilla on sama käyttötarkoitus: anaalialueen tai p-pisteen (eturauhasen) stimulointi. Lelut ovat usein kartion muotoisia tai sitten niissä on erikokoisia kuulia. Kaikista useimmissa anaalileluissa on stopperi toisessa päässä, koska anaalissa ei emättimen tapaan ole luonnollista päätyä.

Ole siis varovainen leikkiessäsi jonkin muun kuin anaalilelun kanssa, ettei se liu’u liian syvälle sisään. Silloin se voi olla erittäin vaikea saada pois.

Miksi pitäisi käyttää anaalikuulia?

Anaalikuulia käytetään saavuttaakseen extra stimulaatiota juuri ennen orgasmia tai tehdäkseen orgasmista voimakkaamman. Sekä miehet että naiset voivat käyttää anaalikuulia. Ne ovat myös hyvä ensikosketus anaalileluihin, sillä anaalikuulat ovat kooltaan useimpia anustappeja pienempiä.

Ostovinkki: Tuotteita anaaliseksiin

Miten käytän anaalikuulia?

Ensimmäistä kertaa kun käytät anaalikuulia, kannattaa sinun tunnustella sormenpäillä kuulia pitkin, ja varmistaa ettei niissä ole enää ole teräviä kulmia valmistuksen jäljiltä. Se on äärimmäisen epätavallista, mutta jos terävä kulma löytyy, niin sen voi hyvin hioa kynsiviilalla.

Laita reilusti liukuvoidetta kuulille ja narulle kuulien välissä. Sujauta kuulat sitten sisään yksi kerrallaan. 
Voit valita vetää kuulat ulos juuri ennen orgasmia tai samalla kun saat orgasmin. Molempia metodeja käytetään. Voit kokeilla vetää ne ulos hitaasti tai hieman nopeammin, kunnes löydät parhaan tuntuisen nopeuden. Älä kuitenkaan vedä niitä ulos liian nopeasti, muuten jäät nautinnosta paitsi!
Hoito ja puhdistus 

Pese anaalikuulasi tarkasti joka käyttökerran jälkeen. Huuhtele ne haalealla vedellä ja miedolla saippualla ja kuivaa ne Belladot Cleansing Gelillä. Bakteerien tuhoamisen lisäksi Cleansing Gel pitää silikoniset tuotteesi pehmeinä ja sileinä, mikä on hyvä asia, sillä anaali on erittäin herkkä epätasaisuuksille.

Yhteenveto

- Stimuloidaksesi anustasi, anaaliasi ja eturauhastasi
- Anaalia varten suunnitelluissa leluissa on stopperi, jotta ne eivät katoaisi kehosi syövereihin
- Saadaksesi voimakkaamman orgasmin
- Anaalikuulat ovat sopiva perehdytys anaalinautintoon, sillä kuulat ovat helppokäyttöisiä
- Muista huuhdella ja pestä anaalikuulat huolellisesti aina käytön jälkeen.

10. helmikuuta 2020
32 view(s)