Laukeanko liian nopeasti?

Laukeanko liian nopeasti?

Laukeanko liian nopeasti? Tämä kysymys on taatusti monen miehen mielessä. Vaikka kumppani vaikuttaisi olevan tyytyväinen miehen suoritukseen, ei näiltä ajatuksilta voi välttyä. Ennenaikainen siemensyöksy on sinällään terveydellinen pulma, johon voi hakea apua.

Monen kysymys ''laukeanko liian nopeasti'' on kuitenkin täysin turha. Liian nopeaa laukeamista ei voida määritellä. Kaikki riippuu tilanteesta. Joskus mies voi olla niin innokas, että laukeaminen tapahtuu hyvinkin nopeasti. Myös pitkä tauko yhdynnöistä voi vaikuttaa laukeamisen nopeuteen. Miehelle olisikin tärkeää saada orgasmi säännöllisin väliajoin vaikkapa masturboimalla. Näin petipuuhiin päästessään ei joudu pelkäämään seksin puutteesta johtuvaa liian nopeaa laukeamista.

Näin voit parantaa kestävyyttä

Kenenkään ei tarvitse jäädä miettimään yksin mielessään, laukeanko liian nopeasti. Jos ongelmat jatkuvat, voi niihin pyytää apua. Kestoa voi myös harjoitella itse. Kondomi auttaa parantamaan suorituskykyä. Kondomi päällä mies ei ole niin herkkä tuntemaan ja pystyy kestämään kauemmin.

Tärkeää on myös keskustella asiasta kumppanin kanssa. Jos laukeaminen ei tapahdu liian nopeasti kumppanin mielestä, ei miehellä tällöin ole syytä huoleen. Seksi on kahden ihmisen välistä kanssakäyntiä, jossa on tärkeää, että molemmat nauttivat. Jos nainen ehtii saada orgasmin ennen kuin mies laukeaa, on seksi hyvin onnistunutta.

Ennenaikainen laukeaminen voidaan myös mitata ajassa. Yhdestä viiteen minuuttiin kestävä yhdyntä tarkoittaa sitä, että mies on tullut todella nopeasti. Näissä tapauksissa kestävyyttä voi harjoitella. Yhdyntä tulisi keskeyttää ennen laukeamista ja aloittaa uudelleen vähän ajan kuluttua. Erektio voi laskea, mutta se saadaan uudelleen stimuloimalla penistä.

Laukeanko liian nopeasti - vinkit miehelle

Jos miehellä on sellainen olo, että hän ei kestä tarpeeksi kauan, voi asiaa harjoitella. Tärkeintä on olla avoin kumppanin kanssa. Kumppani voi auttaa miestä saavuttamaan pitemmän kesto. Kun mies on lähellä orgasmia, nainen voi ottaa kiinni hänen peniksestään ja puristaa.

Puristusvoimakkuus tulisi tarkastaa mieheltä. Pari voi sopia keskenään, että joinakin yhdyntäkertoina toista saa koskettaa vain käsillä. Seksi kun on niin paljon muutakin kuin pelkkää penetraatiota. Seksikaupoista löytyy myös apua ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Viivästävä kondomi näyttää tavalliselta kondomilta.

Ostovinkki:Viivästävät kondomit

Viivästävä kondomi on kuitenkin paljon muutakin. Se on itse asiassa tavallista kondomia paksumpi. Viivästävä kondomi on myös käsitelty puuduttavalla aineella. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö mies tuntisi. Mies tuntee kyllä, mutta penis ei ole niin herkkä. Näin kestävyyskin on parempi.

10. helmikuuta 2020
227 view(s)