Kumiukko.fi:n liukuvoideopas

Kumiukko.fi:n liukuvoideopas
Posted in: Ostovinkit, Muut

Meillä on monia tuotteita jotka tuovat lisämaustetta seksielämään. Tässä artikkelissa käymme läpi nestemäisiä tuotteita, eli erilaisia liukuvoiteita, viivästys-ja stimulaatiogeelejä. Tuotesivuilta löydät tuotteista tarkempia tietoja, mutta tässä käsittelemme yleistä tietoa aiheesta.

Lisää liukuvoidetta!

Tärkeintä on muistaa, että et voi ikinä käyttää liikaa liukuvoidetta. Mitä enemmän liukuvoidetta käytät kun masturboit tai olet yhdynnässä, sitä nautinnollisemmaksi se tulee. Kaikki osapuolet hyötyvät sen käytöstä, joten älä pelkää käyttää sitä.

Liukuvoide vähentää kitkan syntymistä ja tätä myöten lisää nautintoa!

Liukuvoiteissa on eri ominaisuuksia joita voit hyödyntää esileikissä ja yhdynnässä. On olemassa esim. lämmittäviä, viilentäviä ja makuliukuvoiteita. Eri liukuvoiteiden käyttäminen on mukava ja hauska tapa kokeilla uusia asioita makuhuoneessa. Makuliukuvoiteita voivat naiset ja miehet käyttää mikäli he eivät pidä oraaliseksin mausta. Ne tuoksuvat myös erittäin hyvältä, mikä on iso plussa!

On erittäin tärkeää muistaa, että anustapin kanssa ja anaaliseksin yhteydessä on käytettävä runsaasti liukuvoidetta. Anaali ei emättimen tapaa tuota liukueritteitä. Vaikka aloitat runsaalla määrällä liukuvoidetta, pitää sitä hetken päästä lisätä.

Hieromasauvan käyttäminen yhdessä liukuvoiteen kanssa on paljon ihanampaa kuin ilman. Jotkut lelut voivat tuntua karkeilta kuivina ja silloin ne saattavat aiheuttaa epämiellyttävän tunteen kun viet ne sisälle emättimeesi. Tämä johtuu siitä, että seksilelut on suunniteltu liukuvoiteiden kanssa käytettäväksi. Irtovaginat on myös suunniteltu niin, että niiden kanssa kuuluu käyttää liukuvoidetta.

Suosittelemme, että käytätte kaupallista liukuvoidetta eli liukuvoidetta joka on suunniteltu käytettäväksi yhdynnän aikana. Ei tule käyttää tavallisia tuotteita joita löydät kotoasi esim. oliiviöljyä tai perusvoidetta. Liukuvoiteet on suunniteltu alapäälle ja suurin osa meidän liukuvoiteista ovat pH-arvoltaan 4,7, jotta ne olisivat hellävaraisia ja luonnollisia. Sinun alapääsi on hyvin herkkä, joten ole tarkka mitä sinä laitat sinne! 

Liukuvoiteita on kolmea eri päätyyppiä: vesi- ja silikonipohjaiset sekä hybridit.

Vesipohjainen liukuvoide on edullisempaa ja se helpompi pestä pois. Se toimii hyvin yleisliukuvoiteena. Voit käyttää vesipohjaista liukuvoidetta kaikkeen, hierontaan, itsetyydytykseen, yhdessä seksilelujen ja kondomin kanssa jne. Vesipohjainen liukuvoide tuntuu luonnollisemmalta ja sitä ei tarvitse pestä pois jälkeenpäin.

Vesipohjaisen liukuvoiteen edut:

- edullisempaa
- helppo puhdistaa ja pestä pois
- voi käyttää kaikkien seksilelujen kanssa

Vesipohjaisen liukuvoiteen haittapuolet:

- ei ole yhtä pitkäkestoista kuin silikonipohjainen liukuvoide
- ei voi käyttää veden yhteydessä esim. suihkussa
- tietyt liukuvoiteet voivat tuntua tahmeilta kuivuessaan

Osta nyt: valitse vesipohjaisten liukuvoiteidemme joukosta

Silikonipohjainen liukuvoide on kalliimpi valinta, mutta samalla se on myös pitkäkestoisempi. Silikonipohjaiset liukuvoiteet ovat paksumpia ja sen takia niiden tahrat voivat olla vaikeampia poistaa lakanoista ja vaatteista. Ne sopivat juuri paksuuden ansiosta erinomaisesti anaaliseksiin.

Huom! Jos käytät silikonisia tuotteita, ei sinun tulee käyttää silikonipohjaista liukuvoidetta! Käytä mieluummin vesipohjaista liukuvoidetta silikonisten tuotteiden kanssa.

Silikonipohjaiset liukuvoiteet soveltuvat erinomaisesti hierontaa niiden pitkäkestoisen liu’un ansiosta.

Silikonipohjaisen liukuvoiteen edut:

- tuo pidempikestoisemman liu’un kuin vesipohjainen liukuvoide
- voi käyttää suihkussa
- on kustannustehokas, sillä sinun ei tarvitse käyttää yhtä paljon
- ei tahmaa

Silikonipohjaisen liukuvoiteen haittapuolet:

- on kalliimpaa kuin vesipohjainen liukuvoide
- ei voi käyttää silikonisten tuotteiden kanssa 
- vaikeampi poistaa lakanoista
- vaikeampi pestä pois keholta erityisesti emättimestä

Osta nyt: valitse silikonipohjaisten liukuvoiteidemme joukosta

Hybridi liukuvoiteet ovat sekoitus vesi-ja silikonipohjaista liukuvoidetta. Hybridi liukuvoiteet ovat yleensä halvempia kuin silikonipohjaiset liukuvoiteet, mutta tarjoavat vesipohjaista liukuvoidetta pidempikestoisen liu’un.

Osta nyt: valitse hybridi liukuvoiteidemme joukosta

Tiesitkö, että liukuvoidetta voi myös käyttää hiuksissa? Kampaamoissa myydään kalliita “silkkitippoja”, silikonipohjainen liukuvoide toimii samalla tavalla! Hiero pari tippaa silikonipohjaista liukuvoidetta pyyhekuiviin hiuksiin. Se tuo hiuksille luonnollista kiiltoa ja ehkäisee kuivien hiusten syntymistä.

Viivästysgeelit

Viivästysgeelin tarkoituksena on ehkäistä miesten ennenaikaista siemensyöksyä. Se sisältää laimennettua puudutusainetta kuten esim. lidokaiinia, joka on lääketieteellinen paikallispuudutusaine. Puudutus on tilapäinen ja vaaraton. Hiero tuotetta terskan päälle ja odota pari sekuntia, että tuote alkaa vaikuttaa. Kun terska puutuu, tunnet vähemmän stimulointia, mikä hidastaa sinun orgasmin saavuttamista. Tällä tavoin voit jatkaa pidempään!

Osta nyt: valitse viivästysgeeliemme joukosta

Stimuloivat geeli

Stimuloiva geeli herkistää klitorista ja tuo lisänautintoa naiselle. Stimuloiva geeli tekee yleensä lämpimän tunteen, mikä saa veren kiertämään ja siten herkistää aluetta. Voit käyttää stimuloivaa geeliä yksin tai partnerisi kanssa. Teho on tilapäinen ja kestää vain pari minuuttia.

Tarkoituksena on että kiihotut niin paljon geelin ollessa aktiivinen, ettei sinun tarvitse lisätä sitä. Jos haluat erittäin mukavat oltavat niin voit tietenkin lisätä sitä.

Osta nyt: valitse stimuloivien geeliemme joukosta

10. helmikuuta 2020
169 view(s)