AsiakaspalveluIlmainen toimitus yli 29€
0Tuotteet

Sinulla ei ole kohteita ostoskorissasi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Monet meistä kokevat vaikeaksi, jos pitää puhua kumppanille kondomeista tai muusta ehkäisystä. Avoimuus kannattaa kuitenkin tässäkin asiassa.

Lue artikkeli »
21.8.2018 13.45 Kumiukko.fi 0 Comments Turvallinen seksi Kondomitietoa

Kondomeja tulee monissa eri koissa. Kun on kyse turvallisesta seksistä, ja ennen kaikkea ihanasta seksistä, on kondomin koolla ratkaiseva merkitys. Väärän kokoinen kondomi lisää riskiä, ettei kondomi tarjoa täydellistä suojaa ei-toivottuja raskauksia ja sukupuolitauteja vastaan. Mistä sitä tietää, että käyttää väärän kokoista kondomia?

Lue artikkeli »
13.1.2017 12.51 Kumiukko Comments Turvallinen seksi Kondomitietoa

Jotta kondomi suojaisi sukupuolitauteja ja ei-toivottuja raskauksia vastaan, tulee sen olla päällä koko yhdynnän ajan. Ennen miehen ejakulaatiota erittyy ns. touhutippa, joka sisältää siittiötä. Kondomi saattaa kuitenkin hajota. Annamme kuusi syytä kondomin hajoamiselle.

Lue artikkeli »
13.1.2017 10.47 Kumiukko 0 Comments Turvallinen seksi Kondomitietoa

Seksistä tulee paljon ihanampaa, kun käyttää oikean kokoista kondomia. Olemme tehneet sopivan koon löytämisestä helppoa konversiotaulukkomme avulla.

Lue artikkeli »

Oletko joskus kokenut, että erektiosi pettää sinut, kun laitat kondomin päälle? Vaikka naisia usein kuvaillaan monimutkaisiksi olennoiksi, ei miehiäkään ole helppo ymmärtää. Tässä kirjoituksessa teemme muutamasta ongelmasta selkoa.

Lue artikkeli »
12.12.2016 12.36 Kumiukko Comments Turvallinen seksi Kondomitietoa

Ohuet kondomit ovat suosittuja itsestäänselvistä syistä. Mutta onko niitä yhtä turvallista käyttää kuin normaalipaksuisia kondomeja? Ja jos ne tosiaan ovat yhtä turvallisia, kuin muutkin kondomit ja vielä sen lisäksi ihanampia käyttää, mikseivät kaikki kondomit ole ohuita?

Lue artikkeli »
1.11.2016 15.35 Kumiukko Comments Turvallinen seksi Kondomitietoa

Kondomin päälle asettamiseen ei kulu montaa sekuntia. Mikäli yhdynnän viivästäminen kondomin päälle laittamisen takia tuntuu työläältä, voit itse kaikessa rauhassa harjoitella sitä, tullaksesi oikein nopeaksi siinä!

 

Lue artikkeli »

Eikö olekin traagista, että kondomit ovat olleet olemassa yli 200 vuotta, mutta erityyppisistä kondomeista tiedetään silti niin vähän.

Lue artikkeli »
19.10.2016 16.16 Kumiukko 3 Comments Turvallinen seksi Kondomitietoa

Kondomin turvallisuus on asia, jonka me kaikki pidämme itsestäänselvyytenä. Muista kuitenkin varmistaa, että kondomilla on joku seuraavista merkinnöistä: CE­merkintä, ISO tai BSI Kitemark sertifikaatti. Kaikki kondomimme ovat vähintään CE­ ja ISO­sertifioituja. Pasante kondomimme ovat myös BSI Kitemark sertifioituja. BSI Kite Mark­ sertifikaatti on laadun tae Isosta Britanniasta.

Lue artikkeli »
17.10.2016 15.09 Kumiukko Comments Turvallinen seksi
Laskeva

9 Nimike(ttä)