AsiakaspalveluIlmainen toimitus yli 29€
0Tuotteet

Sinulla ei ole kohteita ostoskorissasi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tässä artikkelissa listaamme 12 asiaa, joita et tiennyt haluavasi tietää spermasta. Sperma koetaan usein tabuna tai epämiellyttävänä puheenaiheena. Ei meidän mielestä!

Lue artikkeli »
31.5.2017 10.51 Kumiukko Comments Pippelihupi

Allergiat ovat epämiellyttäviä asioita ja voivat vaikuttaa seksihaluihimme negatiivisesti. Harvinainen ja erittäin epämiellyttävä allergia on sperma-allergia. Sperma-allergiasta kärsii useimmiten naiset ja sperman sisältämä proteiini on tavallisimmin allergian aiheuttaja. Mutta, voinko itse asiassa olla allerginen poikaystävälleni?

Lue artikkeli »
10.5.2017 10.12 Kumiukko Comments Pippelihupi

Miesten on hyvä pestä jalkoväli kerran päivässä. Riittää, että esinahka vedetään taakse ja terska puhdistetaan kevyesti hieroen haalealla vedellä. Vältä saippuan käyttöä, sillä se voi aiheuttaa ihon kuivumista ja aiheuttaa vaivoja.

Lue artikkeli »
1.11.2016 14.25 Kumiukko Comments Pippelihupi Intiimihoito

Esinahka on nahka, joka sijaitsee peniksen kärjessä ja jonka tehtävänä on suojata terskaa. Jos esinahka on ahdas, voi esinahan taakse vetäminen olla vaikeaa tai kivuliasta. Ahdas esinahka on tavallinen ongelma nuorilla miehillä, mutta se on helppo ennaltaehkäistä.

Lue artikkeli »
1.11.2016 14.00 Kumiukko Comments Pippelihupi

“Tiedättehän mitä sanotaan miehistä, joilla on isot kädet?” Eteläkorealaisten tutkijoiden mukaan miesten etusormen ja nimettömän pituudet voivat antaa osviittaa peniksen pituudesta.

Lue artikkeli »
19.10.2016 15.25 Kumiukko Comments Pippelihupi
Laskeva

5 Nimike(ttä)