AsiakaspalveluIlmainen toimitus yli 29€
0Tuotteet

Sinulla ei ole kohteita ostoskorissasi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Treenikuulat ja geishakuulat menevät arkipuheessa helposti sekaisin. Treenikuulat ovat treeniväline lantionpohjan treenaamiseen, geishakuulat asetetaan emättimeen seksin yhteydessä stimuloidakseen naista ja miestä. 

Lue artikkeli »
25.7.2019 15.16 Kumiukko.fi Comments Intiimihoito

Oletko hiljattain ostanut uuden hieromasauvan vai oletko vai kartuttanut olemassa olevaa kokoelmaasi? Lue tämä artikkeli!

Lue artikkeli »
25.7.2019 13.59 Kumiukko.fi Comments Intiimihoito

Lantionpohjan lihaksisto perustuu useista eri lihaksista, häntäluun ja häpyluun välillä. Huonosti treenattu lantionpohja saattaa johtaa karkailuun.

Lue artikkeli »
25.7.2019 13.11 Kumiukko.fi Comments Intiimihoito

Kuukautiskuppi, tai kuukuppi, ei tietenkään ole mikään seksilelu vaan kuukautissuoja.

Lue artikkeli »
23.7.2019 10.56 Kumiukko.fi 0 Comments Intiimihoito

Haluatko kokeilla liukuvoidetta, mutta olet vähän epävarma alueesta? Oletko ehkä jo kokeillut liukuvoidetta, eikä se tehnyt sinuun suoranaisesti vaikutusta? Olitpa sitten aloittelija tai haluat vain kuumentaa suhdetta täydellisellä liukuvoiteella, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa käymme läpi käytännöllisiä ‘pakko tietää’ - faktoja liukuvoiteista.

Lue artikkeli »
26.1.2017 12.30 Kumiukko Comments Intiimihoito

Ennenaikaisen ejakulaation määritelmä on kun se tapahtuu 1-2 minuutin sisällä. Tutkimusten mukaan noin 30% miehistä kärsivät ennenaikaisesta siemensyöksystä – tai laukeamisesta, joskus elämänsä aikana. Aikainen tai nopea ejakulaatio on melko yleistä kaikenikäisille miehille. Usein vaan tuntuu niin hyvältä, ettei pysty pidättäytymään.

Lue artikkeli »
26.1.2017 10.46 Kumiukko Comments Intiimihoito

Kuivat, ärtyneet limakalvot ja muut intiimivaivat ovat yleisiä vaivoja kaikenikäisillä naisilla. Naisen keho kestää monenlaista rasitusta – eikä vähiten kuukautisten aikana, kun hormonitaso menee ylös ja alas kuin vuoristorata konsanaan. Vaivat ovat epämiellyttäviä ja voivat vaikuttaa mielialaan epämiellyttävin tavoin.

Lue artikkeli »
25.1.2017 10.57 Kumiukko Comments Intiimihoito

Hyvin ajeltu intiimialue on niin seksikäs kuin käytännöllinenkin, mutta onnistunut toteutus vaatii omanlaistaan finessiä. Useimmat ovat varmasti huomanneet, että ajelu saattaa johtaa tulehtuneisiin hiustuppeihin, kutinaan ja ärtyneeseen ihoon. Siksi olemme koonneet oppaan, jotta saisit onnistuneen lopputuloksen intiimialueita sheivatessasi!

Lue artikkeli »
19.12.2016 14.49 Kumiukko Comments Intiimihoito

Miesten on hyvä pestä jalkoväli kerran päivässä. Riittää, että esinahka vedetään taakse ja terska puhdistetaan kevyesti hieroen haalealla vedellä. Vältä saippuan käyttöä, sillä se voi aiheuttaa ihon kuivumista ja aiheuttaa vaivoja.

Lue artikkeli »
1.11.2016 14.25 Kumiukko Comments Pippelihupi Intiimihoito
Laskeva

9 Nimike(ttä)