Ester klitoriskiihotin ja Delay Spray testissä

Ester klitoriskiihotin ja Delay Spray testissä

Sporttipari - Olemme kokeilunhaluinen opiskelijapariskunta kotoisin pk-seudulta.

Iät: 23 v ja 27 v

---

"Belladot Ester klitorisvibraattori

Näin aluksi todettakoon, että kyseessä oli ensimmäinen kokeilemani klitorisvibraattori – ja nyt kokeilun jälkeen päällimmäinen ajatus on se, että miksi en ole tällaista kokeillut aikaisemmin?

Belladot Ester sopii täydellisesti aloittelijalle, se on todella helppokäyttöinen ja ihanan siro.

Valittavissa on kolme eri voimakkuutta, jotka ovat helposti säädettävissä nappia painamalla. Etenkin liukuvoiteen kanssa käytettynä Ester tarjoaa erittäin nautinnollisia hetkiä sekä yksin että yhdessä. Poikaystäväni kuitenkin hieman turhautui siitä, että hänen käyttämänä vibraattori lähinnä vain kutitti minua harjoituksesta huolimatta. Meillä toimii siis paremmin niin, että vibraattori pysyy minun käsissäni ;)

Siroutensa ansiosta Ester on ihana lisä myös yhdyntään. Huippua on myös se, että Ester sopii suihkukaveriksi. Plussaa myös kauniista ulkomuodosta ja pakkauksesta.

Arvosana kouluasteikolla: 10"

 

"Intome Marathon Delay Spray

Suhtauduin Intome Marathon Delay Sprayn käyttöön aluksi varauksella, sillä varsinaista ongelmaa kestävyyden kanssa ei ole ollut.

Päätin kuitenkin kokeilla, josko spray vielä lisäisi kestoa entisestään. Tuotteen erittäin juokseva koostumus yllätti meidät ja sitä oli hankala suihkuttaa tarkasti suoraan kohteeseen. Vaalean ja nestemäisen sprayn valuminen pitkin penistä ja reisiä ei tuntunut kovin mielekkäältä.

Noin 10 sekunnin kuluttua kuumottava ja hieman puuduttavan oloinen tunne saapui alueelle. Tunne ei ollut varsinaisesti epämiellyttävä, mutta ainakin aluksi hieman häiritsevä. Kestävyys parani eikä häiritsevää tunnetta alun jälkeen enää huomannut.

Tämä tapahtui kuitenkin liikaa käytännöllisyyden ja nautinnollisuuden kustannuksella. Mikäli varsinaisia ongelmia kestävyyden kanssa ilmenisi, olisin kuitenkin valmis antamaan tuotteelle uuden mahdollisuuden. Siihen asti tuote pysyköön laatikon pohjalla.

Arvosana kouluasteikolla: 6"

13. helmikuuta 2020
227 view(s)