Belladot Ebba iso vibraattori testissä

Belladot Ebba iso vibraattori testissä

Heippa!

Olemme Katriina ja Mikael, 37 ja 38 v. Turusta. Toinen meistä on työelämässä ja toinen uuden tutkinnon opiskelun loppuvaiheessa. Olemme varsin tavallisia ja harrastuksina meillä on esimerkiksi musiikki, pakohuonepelit sekä elektroniikka.

Meistä toinen on ollut perehtynyt seksileluihin jo aiemmin, ja toinen puolestaan aloitti tutustumisen vasta muutama vuosi sitten. Kokeilemme iloisesti uusia asioita, mutta ymmärrämme hyvin, että tämä asia voi myös hämmentää tai nolottaa. Näin oli tilanne myös toisen meistä kohdalla.

Pyrimmekin arvosteluissamme kirjoittamaan asioista mahdollisimman mukavasti ja hauskasti, mutta myös selkeästi ja suoraan, jotta vältyt arvailulta ja turhalta nolostumiselta.

---

belladot ebba kokemuksia

Kuva: Katriina & Mikael

Belladot Ebba iso värisevä hieromasauva

"Tuote: Hieromasauva, joka on varustettu vibraattorilla.

Yleistä: Sauva on kokonaan kova. Toimii pattereilla. Värisee (kolme eri tehoa, yksi nappula). Vedenkestävä.

Plussat ja miinukset kertova yhteenveto löytyy arvion lopusta.

Mutta aloitetaanpa ihan alusta. Ebban paketti on kaunis ja miellyttää omaa silmää. Samoin itse sauva – väri on kaunis, muotoilu linjakas. Näyttää laadukkaalle. Ebba on pakettinsa sisällä pakattu vielä erikseen muovipussiin, mikä vahvistaa laadukasta vaikutelmaa. Ebbasta saa hyvän otteen ja sauva on kevyt ja mukava kädessä.

Sauva houkuttelee kokeilemaan. Emme kuitenkaan saa sitä heti käyttöön. Ebbassa ei tule mukana paristoja, ja harmillisesti huomaamme (mikä olisi näin jälkikäteen ajatellen ollut tuotetiedoissa luettavissa), että siihen menee kaksi C-mallin paristoa, jollaisia nykyään harvemmin suoraan kaapista löytyy. Kauppaostoksille siis. Ebban mukana tulee ohje siitä, miten patterit tuotteeseen laitetaan.

paristokotelo belladot ebba

Kuva: Katriina & Mikael

Ohjeessa on kuva kaikista mahdollisista Belladotin patterikoteloista, joten liitteenä itse otettu kuva siitä, mikä on Ebban paristokotelon malli. Ohjeesta riippumatta osaat joka tapauksessa varmasti laittaa patterit oikein. Patterien asetus toimii samoin, kuten niiden laitto taskulamppuun, ja putken sisällä on vielä iso kuva siitä, miten päin ne kuuluu laittaa.

Ensimmäisenä suristelemme ja huristelemme Ebballa ihan muuten vain. Laite vaikuttaa edelleen laadukkaalta ja värinä on tasaista. Ääni on todella hiljainen, paljon hiljaisempi kuin sähköhammasharja. Tehoihin nähden uskomatonta, kuinka hiljaiseksi laite onkaan saatu. Värinässä on kolme eri tehoa, ja sauvan saa pois päältä käymällä ne kaikki läpi. Värinä ei mene pois päältä pitkään painamalla vaan kaikki kolme variaatiota pitää käydä läpi ennen kuin sauva sammuu.

Parisängyssä kokeiltuna peiton alla ääni on vaimea, mutta tärinä voimakas. Vaikka itse laite on kosketuksissa vain käyttäjään, tärinä saa patjankin tärisemään. Sauva on myös vesitiivis. Koska emme omista kylpyammetta, kokeilimme sauvaa ihan vain pesualtaassa. Tehot pysyvät samana paikasta huolimatta. Sauva on myös helppo puhdistaa, koska se on pinnaltaan sileä.

Sitten varsinainen toimintatestaus. Takapuolella Ebba tuntuu paremmalta ulkona kuin sisällä, eli sauva tuntuu paremmalta pakaravälissä kuin anuksessa. Aika isohan se myös on kooltaan, joten sisään saaminen vaatii kärsivällisyyttä, hellyyttä, päättäväisyyttä ja etenkin liukastetta. Meillä olikin testissä sopivasti myös Nordic Glide Strawberry, josta kirjoitimme erillisen arvion. Etupuolella taas vaikutelma on hyvin moniselitteinen, ja jotta osaisimme kuvailla Ebbaa mahdollisimman hyvin, tätä on testattu useaan otteeseen parin viikon aikana.

Lue myös: Nordic Glide mansikkaliukuvoide testissä »

Ebba kyllä värisee myös sisällä vaginassa (ja anuksessa), mutta, samoin kuin pakaravälissä, värinä tuntuu paremmin, kun sauvaa käyttää iholla esimerkiksi klitoriksen päällä. Ebban koko vaikuttaa siihen, että värinä tuntuu hyvin laajalla alueella ja näin ollen sillä on vaikea osua juuri haluamaansa kohtaan. Lienee makuasia, mikä on kullekin se sopiva juttu, mutta itse tarvitsen tarkemmin kohdistettavissa olevaa kosketusta (eli esimerkiksi kapeampaa kärkeä), jotta päästäisiin ihan kunnon fiiliksiin. Näiltä osin siis kokemus jäi erikoiseksi. Ihan mukavaa, mutta siihen se jääkin ja tunne on hieman laimea. Teimme tosiaan muutaman viikon aikana todella useita toistoja ja annoimme sauvalle uusia mahdollisuuksia, mutta alkuvaikutelma pysyi samana. Tähän vaikuttaa myös olennaisesti se, että Ebba syö paristoja todella nopeaan tahtiin. Paras teho laantuu selvästi vajaan viiden minuutin käytön jälkeen, ja sen jälkeen en henkilökohtaisesti saa värinästä irti mitään. Patterit lisäävät sauvan painoa paljon, joten paras vaihtoehto itselleni olikin ottaa ne suosiolla pois ja käyttää sauvaa dildona ilman värinää. 

Ebba on mukava, mutta jotenkin henkilökohtaisesti se tuntuu enemmän apuvälineeltä (hyvältä ja laadukkaalta sellaiselta) kuin varsinaiselta seksilelulta. Hämmentävää kyllä, tuotteen paras käyttötarkoitus on hieronta. Se ei sinällään ehkä saa aikaan orgasmia, mutta se saa aikaan mukavan olon ja kumppanin tekemänä tuntuu intiimiltä ja kivalta. Lisäksi Ebba auttaa liian kireisiin lantionpohjan lihaksiin (joka on ihan oikea fysioterapeuttien toimenkuvaan kuuluva ongelma ja vaikuttaa myös seksiin). Ebballa pystyy samaan aikaan sekä hieromaan että venyttämään kireitä lihaksia. Tällaisessa hieronnassa ei ole mitään varsinaisesti seksuaalista, mutta Ebba tekee siitä helppoa ja tehokasta. Tämä on kuitenkin yksi lisäperuste sille, miksi Ebba asettuu enemmän apuvälineen kuin seksilelun kategoriaan.

Eräs hämmentävä seikka Ebbassa on se, että siihen tarttuvat kaikki hajut. Tätä en odottanut muovisauvalta. Testaamamme mansikantuoksuinen liukuvoide teki siitä ihan miellyttävän tuoksuisen, mutta varmuuden vuoksi se kannattaa suojata kondomilla.

Ebba sopii sinulle, jos laajalle kohdistuva ja lempeä värinä saa sinut syttymään. Ison koon vuoksi muista käyttää liukastetta. Sauvaa jaksaa (etenkin ilman pattereita) keveyden ja hyvän otteen vuoksi käyttää pitkäänkin, ja itselleni tärkeää oli myös se, että sauva on oikeasti todella kaunis. Värinä on hiljainen, ja esimerkiksi peiton alla käytettynä niin vaimea, että sauvaa voi käyttää huolehtimatta mahdollisesta kuuluvuudesta. Sauva antaa myös erittäin hyvät mahdollisuudet seksuaaliterveyden hoitamiseen, kun sillä pystyy oikeasti hieromaan lantionpohjan lihaksia. Se puolestaan mahdollistaa hyvää seksiä.

Plussat:

+ Laadukas, kevyt ja hiljainen
+ Tehokas
+ Tuntuu hyvältä iholla
+ Hyvin muotoiltu, helppo pitää kiinni
+ Kaunis
+ Toimii hyvin myös ilman vibraa

Miinukset:

- Syö paristoja hyvin nopealla tahdilla
- Ison koon vuoksi värinää ei pysty kohdistamaan kovin tehokkaasti (esimerkiksi klitorikseen)
- Värinä ei tunnu sisällä kovin tehokkaasti eli sen puolesta enemmänkin ulkoiseen suristeluun sopiva
- Tuoksut tarttuvat materiaaliin, joten suojaa sauva vaikkapa kumiukolla! ;)"

13. helmikuuta 2020
586 view(s)