Tervetuloa kirjoitukseen, jossa puhutaan ainoastaan yhdestä asiasta: spermasta! Sperma koetaan usein tabuna tai epämiellyttävänä puheenaiheena. Ei meidän mielestä!

Tässä listaamme 12 asiaa, joita et tiennyt haluavasi tietää spermasta:

spermaa

1. Tavallinen siemensyöksy sisältää 200 000 000 siittiötä. Siis 200 MILJOONAA siittiötä!

2. Miehen keho tuottaa joka sekunti 1500 uutta siittiötä. Ne elävät kehossa noin kaksi ja puoli kuukautta.

3. Ainoastaan 5-10% siemennesteestä on siittiöitä. Loput nesteestä koostuu ravinteikkaasta ruumiinnesteestä. Tämän nesteen tarkoitus on suojata siittiöitä vaelluksellaan munasolulle.

4. VITAMIINIPOMMI! Sperma on oikea vitamiinipommi täynnä C-vitamiinia, magnesiumia, fosforia, kaliumia B12-vitamiinia, sinkkiä, typpeä ja kalsiumia. Sitä sanotaan, että siemensyöksyssä on keskimäärin saman verran proteiinia kuin kananmunan valkuaisessa. Yhdessä satsissa on sitä paitsi vain noin 20 kaloria! Nam!

lusikka sperma

5. Keskimääräinen satsi on noin puoli teelusikallista.

Suosituin pakettitarjous juuri nyt: Ohuet kondomit, 52 kpl »

6. Riippuen emättimen olosuhteista, voi siittiö selvitä siellä jopa viisi päivää! Tavallisesti siittiöt kuolevat kahden päivän jälkeen. Uskomattoman kiinnostava fakta on, että lepakon siittiöt voivat selvitä jopa 145 päivää.

7. Keho huolehtii kuolleista siittiöistä. Jos seksielämäsi on passiivinen, eikä siemensyöksyjä tule, hoitaa kehosi sen puolestasi. Siittiöt, jotka eivät pääse ulos kehosta kuolevat ja imeytyvät miehen kehoon.

8. Vesi ja hyvä ruokavalio tekevät siittiöistä vahvoja. Ruokavalio ja elämäntavat vaikuttavat olennaisesti sperman laatuun. Ruokavalio, joka koostuu ostereista, banaaneista, saksanpähkinöistä, parsasta, valkosipulista, naudanlihasta ja suklaasta, tekee siittiöistä elinvoimaisia ja terveitä!

natural harvest sperma ruoka

9. Sperma – kulinaarinen nautinto? Kyllä vain. Kokki Paul “Fotie” Photenhauerin mielestä sperma on herkku, joka sopii täydellisesti ruoanlaittoon. Hän on jopa julkaissut kirjan nimeltä “Natural Harvest: a collection of semen-based recipes”. Nami nami!

10. Miehillä, joilla painoindeksi on alle 25, on nopeammat uimarit kuin miehillä, joilla painoindeksi on yli 25.

Lue myös: Millainen kondomi sopii minulle?

11. Ainoastaan 10% miesten siittiöistä ovat “normaaleja”. Suurin osa siittiöistä ovat epämuodostuneita. Niillä voi olla kaksi päätä, kaksi häntää tai epätavallisen pieni tai suuri pää.

12. Kaikki siittiöt eivät myöskään ole fiksuja. Vain noin joka viides siittiö ymmärtää uida munasolua kohden. Muut taas uivat ympyrää.