0Tuotteet

Sinulla ei ole kohteita ostoskorissasi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tuotemerkit

Sultan-kondomilla on noin 30 prosentin markkinaosuus Suomessa. Sultan kuuluvat RFSU-tuoteperheeseen, joten niiden laatu on samanlainen kuin muut RFSU-tuotteet.

Pasante on Iso-Britannialainen merkki, jolla on hyvä valikoima mm. eri kokoisia kondomeja. Jos suosit ohuita kondomeita, voimme suositella sinulle Pasante Uniquea, joka on maailman ohuin kondomi (!) ja lateksiton.

GSpot on suomalainen kondomivalmistaja joka on erikoistunut makukondomeihin. Jos pidät makukondomeista on GSpot ehdottomasti tutustumisen arvoinen merkki!

Ruotsalaiselta RFSU:lta löydämme Suomen klassisimmat ja myydyimmät kondomit, kuten Näkken, Sultan ja monet muut tuttavuudet.

Brittiläinen kondomivalmistaja Durex on yksi maailman johtavista kondomimerkeistä monilla jännittävillä kondomiteknologioillaan, joista esimerkkejä ovat Real Feel®, Sensi-Fit™ ja Easy-On.

Mitä kondomiehin tulee, on oikean koon valitseminen kaiken A ja O. Saksalainen kondomimerkki My.Size keskittyy eri pituisten ja levyisten standardikondomien tarjoamiseen. Seitsemän eri koonsa ansiosta takaamme, että löydät sopivan kondomin juuri sinulle!

Erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavat premiumkondomit Vitalikselta tuovat sinulle vaihtelua makuuhuoneeseen. Erinomainen sekoitus mm. makukondomeja, erilaisilla pinnoilla varustettuja kondomeja ja ohuita kondomeja edulliseen hintaan.

Kondomien ykkösmerkki Saksassa! Jo 90-luvulta asti Billy Boy on valmistanut leikkiset kondominsa omissa tehtaissaan Saksassa. Koska he ovat itse vastuussa tuotannostaan, Billy Boy voi ylpeillä markkinoiden parhaalla laadulla.

Tutustu Billy Boy -tuotteisiin

Laskeva

   

Tuotteet 1-72 / 170

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Laskeva

   

Tuotteet 1-72 / 170

  1. 1
  2. 2
  3. 3