Kondomikoko 52 - Sopii penisympärysmittaan 115-119 mm

Kondomikoko 52 tarkoittaa, että kondomien nimellisleveys on 52 mm. Toisin sanoen, jos asetat kondomin tasaiselle pinnalle ja tasoitat sen, leveys on 52 mm. Joten nimellisleveys ei ole sama kuin halkaisija. Tämä tarkoittaa, että oikeaa ympärysmittaa ei voi laskea yläasteen matematiikan avulla.

Nämä kondomit ovat sopivia, jos peniksesi ympärysmitta on 115-119 mm. Mittaa aina peniksesi ympärysmitta, kun sinulla on erektio. Oikean koon kondomin käyttö lisää turvallisen seksin mukavuutta.

Jos tämä koko tuntuu sinulle hieman tiukalta, kokeile suurempaa kondomikokoa, 53. Väärän kondomin käyttö ei ole vain epämukavaa, se ei myöskään tarjoa turvallista kokemusta. Liian suuri kondomi voi liukua pois seksin aikana ja liian tiukka kondomi saattaa rikkoutua.

52 on miesten lateksikondomien vakiokokoluokalla. Tämä tarkoittaa, että tämä koko tarjoaa paljon erilaisia kondomeja, joita voit kokeilla. Kokeile joitain kuvioituja kondomia (juomutetut ja nypytetyt) parantaaksesi kokemustasi.

Ikivihreä tuotetyyppi, joka ei koskaan mene muodista, on ohuempi kondomi. Koko 52 tarjoaa ohuempia kondomeja, sekä tunnetuista kondomibrändeistä kuten Durex, Sultan ja RFSU, mutta myös eksklusiivisemmilta tuotemerkeiltä, kuten Pasante ja Dolphi

Jos tiedät jo, että tämä on sinulle sopiva kondomikoko, löydät myös 52-kokoisia kondomia joko 100 tai 144 pakkauksena.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 17-32 / 34

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 17-32 / 34

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen