Ohuet kondomit

Ohuet kondomit ovat suosittuja itsestäänselvistä syistä. Usein 0,06 mm ja ohuemmat kondomit luokitellaan ohuiksi kondomeiksi. Näitä ovat huomattavasti ohuempia, mutta silti yhtä luotettavia ja turvallisia.

Ohuet kondomit ovat useimmiten parien ykkösvalinta. Väite, että ohut kondomi antaa paremman fiiliksen on aivan totta. Ohut kondomi johtaa lämpöä paremmin kuin paksumpi kondomi. Todella ohuen kondomin käyttö tuntuu siltä, ettet edes käytä kondomia!

Toinen tapa lisätä lämmönsiirtoa sinun ja kumppanisi välillä on käyttää lateksittomia kondomia. Lateksittomat materiaalit johtavat lämpöä paremmin kuin lateksikondomi, ja se on syy, miksi monet ihmiset (joilla ei ole lateksiallergioita) käyttävät lateksittomia kondomia.

Jos olet suuri ohuiden kondomien ystävä, älä missaa maailman ohuimpia kondomeja! Valikoimastamme löydät Pasante Unique, joka on aivan kuten nimestä voi päätellä: ainutlaatuinen. Kannattaa ehdottomasti tarkistaa ja kokeilla.

Vaikka ohut kondomi on yhtä turvallinen kuin tavallinen kondomi, emme suosittele sinun käyttävän ohuita kondomia anaaliseksiin. Anaaliseksiä varten tarvitaan paksumpi kondomi, koska se on tiukempi eikä siinä ole luonnollista voitelua. Lisää aina liukuvoide, kun nautit anaaliseksistä. Tutustu myös: Kondomit anaaliseksiin »

---

Toimitamme aina tilauksesi huomaamattomasti noutopisteeseen, esim. Postin pakettiautomaattiin.

Rajaa
Näytetään valintojen mukaan
  1. Hinta 6,00 € - 6,99 € Poista tämä tuote
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Sultan Ultra Thin

    Alkaen 6,90 €

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen