Maku- ja värikondomit

Tervetuloa maukkaamman suuseksin maailmaan!

Makukondomit ovat itse asiassa tavallisia kondomeja, jotka ovat käsitelty maku-liukuvoiteilla. Maustetut liukuvoiteet eivät ole haitallisia terveydellesi, mikä tarkoittaa sitä, että jos saat liukuvoidetta suuhusi, ei hätää.

Koska makuja on niin paljon, tämä on yksi suurimmista tuoteryhmistä. Yleisin maku on mansikanmaku.

Makukondomit ovat monipuolisia. Voit käyttää niitä suuseksin aikana tai vain tavalliseen seksiin. Miksi? Koska tuoksu on niin mahtava! Kuvittele, että avaat kondomikääreen ja koko huone tuoksuu mansikoilta!

Kategorian uusin tulokas on EXS Mixed Flavoured, jossa on 3x mansikka, 3x suklaa, 3x cola ja 3x bubblegum makuista kondomia.

Makukondomit ovat normaalisti värillisiä. Väri on useimmissa tapauksissa hyvin luonnollinen, esimerkiksi mansikanmakuiset kondomit ovat punaisia, minttu, vihreitä jne. Mustat kondomit ovat erittäin mielenkiintoisia, ja suosittelemme kokeilemaan niitä jos haluatte piristää seksielämäänne!

Suuseksistä voi nauttia kondomin kanssa, varsinkin kun sinulla on maustettu kondomi päällä. Entä suoja, jos annat naiselle suuseksiä? Sitten voit käyttää suuseksisuojaa, joka tunnetaan myös nimeillä nuolemisliina, nuolemislappu, suuseksiliina tai suuseksilappu. Näitä on saatavilla tuotemerkiltä Glyde, 4 kappaleen pakkauksessa, jossa on sekoitettuja makuja.

Rajaa
Näytetään valintojen mukaan
  1. Hinta 7,00 € - 7,99 € Poista tämä tuote
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen