Into the Wylde - Wylde One, 75 ml

Varastossa
Tuotenro.
wylde1
15,90 €

Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Toimitus seuraavana arkipäivänä jos tilaus ennen klo. 15.00

Herätä luonnollinen leikkisi uudelleen 100 % puhtaalla, yrtti- ja vesipohjaisella liukasteella.

Into the Wylde on herbalistin kehittämä liukuvoide.

Debyyttituotteemme, Wylde One, on ylellinen, sertifioitu vegaaninen ja orgaaninen kasvitieteellinen voiteluaine, joka on suunniteltu edistämään aktiivisesti terveellistä intiimiä ympäristöä. Se on valmistettu viidestä dynaamisesta kasviaineesta, ja sen pH on hyvin tasapainotettu, se on 100 % kasvipohjainen ja tuntuu "vartalo-identtiseltä".

Lisäksi se on kondomiturvallinen ja ilman hankaluuksia, joten nyt voit likaantua alas ja olla turvassa tietäen, että voiteluaine on 100 % puhdas.

Ainesosat (INCI): Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Aqua, Calendula Officinalis (Marigold) Extract*, Lamium Album (White Dead Nettle) Extract*, Althea Officinalis (Marshmallow) Root Extract*, Avena Sativa (Oat) Extract*, Xanthan Gum*, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum*, Lactic Acid, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.
* Organic ingredient. Of total 97% Organic, 99% Natural.

Pakkausmateriaalimme on uusiutuvista muovista ja puusta valmistettua komposiittimateriaalia, joka on 100 % kierrätettävä muovina (2 HDPE) tai puuna (81 paperi ja pahvi/muovi) kierrätyskyvyn lisäämiseksi. Se on BPA- ja BPF-vapaa.

Olemme maapohjaisia ja rakkauteen sidottuja.

Vastuuvapauslauseke: Huomaa, että tämä tuote ei ole hoito tai parannuskeino mihinkään sairauteen, eikä se väitä olevansa.

Tuotteella on kullankeltainen läpikuultava väri. Yrttiuutteiden luonnollisen luonteen vuoksi tämä väri voi vaihdella hieman.