-61.24%

Veet Essential Inspirations Karvanpoistovoide, 200 ml

Ei varastossa
Tuotenro.
5948-3023074
Nyt vain 5,00 € Regular Price 12,90 €

Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Toimitus seuraavana arkipäivänä jos tilaus ennen klo. 15.00

Koe luonnon kosketus: Veet Essential Inspirations -karvanpoistovoide. Kosteuttaa ihoasi ja tekee sen kosketeltavan pehmeäksi. Tuotteessa on luonnollista kosteuttavista ominaisuuksistaan tunnetun viinirypäleen siemenöljystä valmistettua uutetta sekä virkistävä luonnon tuoksu. Veet Essential Inspirations -karvanpoistovoide poistaa karvan läheltä juurta sekä tehoaa myös lyhyisiin karvoihin.

Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle

Kauniin sileä iho kolmessa vaiheessa:

1.Levitä lastan kaarevalla osalla tasainen kerros Veet-voidetta suoraan iholle ja peitä käsiteltävä alue kokonaan.
2. Anna voiteen vaikutaa 3 min. Kokeile sitten poistaa ihokarvat lastan avulla pieneltä alueelta nähdäksesi irtoavatko karvat. Jos ihokarvat irtoavat helposti, poista voide lastan leveällä tai kapealla päällä (kehon osasta riippuen) koko alueelta. Jos ihokarvat eivät vaikuta irtoavan, anna voiteen vaikuttaa vielä enintään 3 minuuttia. Älä kuitenkaan koskaan pidä voidetta iholla yli 6 minuuttia.
3.Huuhtele iho perusteellisesti vedellä voiteen käytön jälkeen ja kuivaa.

Lue ohjevihkonen huolellisesti ennen käyttöä ja noudata siinä annettuja ohjeita ja varoituksia.

Älä anna aineen vaikuttaa iholla pidempään kuin 10 minuuttia. Sopii käytettäväksi säärien, käsivarsien, kainaloiden ja bikinirajan vahaamiseen. EI SOVI pään, kasvojen, silmäripsien, nenän, korvien, sukuelinten ja peräaukon ympäristön, nännien tai muiden kehonosien karvoituksen poistoon.

Älä käytä ainetta suonikohjujen, arpien ja luomien päälle tai finniselle, ärtyneelle tai auringossa palaneelle iholle tai iholle, joka on aiemmin ärsyyntynyt karvanpoistovoiteiden käyttämisestä. Pidä aina kolmen vuorokauden tauko karvanpoiston välillä.

Jos käytät ihoon vaikuttavaa lääkitystä tai kärsit ihosairaudesta, neuvottele lääkärin kanssa ennen karvanpoistovoiteen käyttämistä.

Ainesosat:Vesi, karbamid, paraffin (paraffinum liquidum), cetearylalkohol, kaliumtioglykolat, kalciumhydroxid, talk, ceteareth-20, glycerin, sorbitol, magnesiumtrisilikat, parfym, propylenglykol, litiummagnesiumnatriumsilikat, natriumglukonat, druvkärnolja, akrylat-kopolymer, tokoferol, CI 77891.