-64.96%

Veet In Shower Karvanpoistovoide Legs & Body, 150 ml

Varastossa
Tuotenro.
5947-0049650
Nyt vain 4,52 € Regular Price 12,90 €

Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Lähetys samana päivänä ennen klo. 14.00

Veet In Shower Hair Removal Cream toimii juureen asti myös lyhyissä karvoissa, antaen sinulle sileän ihon päiviksi. Veet In Shower Hair Removal Cream on suunniteltu sopimaan rutiineihisi. Uniikin vettä hylkivän koostumuksen ansiosta se toimii samalla kun käyt suihkussa.

Uusi normaalille iholle suunniteltu koostumus on rikastettu Lotus-maidolla, joka on tunnettu sen pehmentävistä ominaisuuksista. Et vain saa sileää ihoa vaan myös hyvin hoidetun ihon.

Tuote sisältää:

- 1 x 150 ml tuubi
- 1 kaksipuolinen sieni voiteen levittämiseen ja poistamiseen

Valmistelu: 3-6 minuuttia. Nopea lopputulos!

Kehon osa: jalat, bikiniraja, kainalot, kädet.

Kauniin sileä iho viidellä toimenpiteellä:

1. Ennen suihkua käytä pehmeää puolta sienestä levittääkseni voiteen iholle. Älä hankaa. Varmista, että karvat ovat peitossa.
2. Odota minuutti ennen suihkuun menoa.
3. Käy suihkussa normaalisti, mutta vältä suoraa vesisuihkua voiteella kaksi minuuttia.
4. Nyt voide on ollut ihollasi 3 minuuttia ja voit käyttää valkoista puolta sienestä poistaakseni ensin pienen alueen voidetta. Jos karvat lähtivät irti voit jatkaa ja poistaa kaiken voiteen. Käytä pyörivää liikettä. Voit jättää voiteen maksimissaan kuudeksi minuutiksi iholle. Käytä värillistä puolta sienestä herkille ihoalueille.
5. Huuhtele huolellisesti voide iholta ja kuivaa. Huolehti, että pakkaus on suljettu ja kuivaa sieni hyvin ennen kuin laitat sen säilytykseen.

Sopii jaloille, käsille ja kainaloille. EI SOVI muualle kasvoihin, päähän, rintoihin, peräaukon alueelle, genitaalialueelle tai muihin kehon osiin.

Älä käytä rakkuloihin, suonikohjuun, arpiin, luomiin, laikukkaaseen, rikkoutuneeseen, ärtyneeseen tai auringon polttamaan ihoon tai iholle joka on reagoinut huonosti tuotteeseen aikaisemmin. Jätä vähintään 72 tuntia väliä karvanpoistojen väliin. Tarkista aina lääkäriltä ennen käyttöä mikäli käytät ihoon vaikuttavia lääkkeitä tai kärsit jonkinlaisesta ihotaudista.

Ainesosat:Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum , Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Talc, Glycerin, VP/Hexadecene Copolymer , Potassium Hydroxide, Magnesium Trisilicate, Parfum, Propylene Glycol , Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Acrylates Copolymer, Linalool, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 77891, CI 45380 (3).