-61.24%

Veet Spray On Karvanpoistovoide Legs & Body, 150 ml

Varastossa
Tuotenro.
5935-40993
Nyt vain 5,00 € Regular Price 12,90 €

Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Lähetys samana päivänä ennen klo. 14.00

Veet Spray On Hair Removal Cream toimii karvan juureen asti, jättäen ihosi pehmeäksi kosketukselle. Sitä on rikastettu eteerisillä öljyillä ja ruusun tuoksulla. Et vain saa sileää ihoa, mutta myös hyvin hoidetun.

Normaaleille ihoptyypeille.

Valmistelu kestää 3 - 6 minuuttia. Antaa sinulle pitkäaikainen lopputulos.

Kehon osat: jalat, bikiniraja, kainalot ja kädet.

Kaunis iho kolmella vaiheella: Lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Pidä huoli, että ihosi on kuiva ennen kuin aloitat.

1. Jaloille: Suihkuta 5cm korkeudelta ja pidä suihku tasaisena. Muista kattaa kaikki alueet huolella. Et tarvitse paksua kerrosta. Herkille alueille: suihkuta voidetta sormeesi ja levitä sillä. Muista pestä voide sormistasi.

2. Jätä voide iholle 3 minuutiksi, sitten käytä lastaa poistaaksesi pienen alueen voidetta. Jos karvat lähtivät hyvin irti voit jatkaa voiteen poistamista. Jos karvat eivät irronneet jätä voide yhteensä kuudeksi minuutiksi iholle - ei yhtään kauemmaksi aikaa.

3. Huuhtele iho huolella vedellä ja kuivaa. Kun olet valmis huuhtele myös purkin nokka ja kuivaa se ennen korkin laittamista takaisin kiinni.

Sopii käytettäväksi säärien, käsivarsien, kainaloiden ja bikinirajan vahaamiseen. EI SOVI pään, kasvojen, silmäripsien, nenän, korvien, sukuelinten ja peräaukon ympäristön, nännien tai muiden kehonosien karvoituksen poistoon.

Pidä aina kolmen vuorokauden tauko karvanpoiston välillä.

Ainesosat:Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butane, Parfum, Potassium Hydroxide, Ceteareth-20, PPG-15 Stearyl Ether, Isobutane, Propane, Paraffinum Liquidum , Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Gluconate, Linalool, Acrylates Copolymer, BHT, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Älä käytä ainetta suonikohjujen, arpien ja luomien päälle tai finniselle, ärtyneelle tai auringossa palaneelle iholle tai iholle, joka on aiemmin ärsyyntynyt karvanpoistovoiteiden käyttämisestä.

Jos käytät ihoon vaikuttavaa lääkitystä tai kärsit ihosairaudesta, neuvottele lääkärin kanssa ennen karvanpoistovoiteen käyttämistä.