Gynotex Wet tamponi, 6 kpl

Varastossa
Tuotenro.
5317-GY0012
29,90 €

Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Lähetys samana päivänä ennen klo. 14.00

Tutustu uuden sukupolven tamponin etuihin.

On vaikeaa tuntea olonsa 100 % mukavaksi kuukautisten kanssa. Myös ilman – usein esiintyvää fyysistä epämukavuutta, häiritsevät kuukautiset usein jokapäiväistä elämää ja niitä hetkiä, joita olet odottanut. Tiedäthän: se viikonloppu, jota olet odottanut, on pilalla, jälleen kerran, sillä sinun on vaikea osallistua urheiluaktiviteetteihin, mennä uimaan tai käydä saunassa. Ja mikä pahinta, kuukautisten aikana seksuaaliset toiminnot menettävät usein vetovoimansa.

Gynotex Soft-tamponien kehitystä tukevat viimeisimmät tutkimukset gynekologian alueella. Erityisen koostumuksensa ja ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta ne poistavat suuren osan epämukavuudesta kuukautisten aikana.

Gynotex-tamponit on saatavana versioina Dry ja Wet. Wet-tamponit on esikäsitelty voiteluaineella helpottamaan niiden paikalleen laittamista. Se mikä tuntuu mukavammalta käyttää, on makuasia, ja siksi suosittelemme sinua testaamaan, mikä sopii parhaiten juuri sinulle.

Esimerkiksi seksuaalisessa toiminnassa et sinä eikä partnerisi tunne tamponin olemassaoloa. Lisäksi se antaa sinulle sen ehdottoman varmuuden, joka antaa jokaiselle naiselle vapauden mennä uimaan, käydä saunassa ja tehdä muita asioita, jotka eivät tunnu mukavilta käyttäessäsi tavallisia tamponeja tai siteitä. Riippumatta siitä, mihin fyysiseen aktiviteettiin osallistut, et koskaan tunne Gynotex Soft -tamponia sisälläsi.

Myrkyttömät tamponit

Gynotex Soft -tamponit on valmistettu sienimateriaalista, joka ei sisällä mitään myrkyllisiä kemikaaleja ja on lisäksi ympäristöystävällistä. Tämä merkitsee sitä, että ne eivät aiheuta ärsytystä kehossa. Jokainen tamponi painaa ainoastaan 2 grammaa. Sen imukyky ylittää reilusti vertailukelpoisten perinteisten tuotteiden imukyvyn.

Näin käytät Gynotex-tamponeja

Gynotex Soft -tamponit ovat hygieenisiä ja yksittäin pakattuja. Tamponin tarkoituksena on sulkea kohdunkaula. Tämän ansiosta seksuaaliset aktiviteetit ovat mahdollisia ja hygieenisiä. Gynotex Soft–-tamponit ovat miellyttäviä työelämässä oleville naisille, kuten myös naisille, jotka harrastavat aktiivisesti urheilua. Tamponi on lisäksi erittäin käyttökelpoinen saunan ja uinnin yhteydessä. Tärkeää on, että tamponi on oikein asetettu.

Käyttöohjeet:

1.Pese kätesi huolellisesti ennen kuin aloitat Gynotex Soft -tamponin paikalleen laittamisen tai poistamisen
2.Ota Gynotex Soft–-tamponi ulos pakkauksestaan repäisemällä pakkaus auki ylhäältä alas.
3.Helpoin tapa laittaa tamponin paikalleen, on asettaa toinen jalka tuolille (kuva 2)
4.Aseta keskisormi tasaisen sivun keskiosaan.
5.Laita sitten tamponi emättimeen niin, että se koskettaa hyvin kohdunkaulaan (kuva 3).
6.Voit käyttää Gynotex Soft–-tamponeja jopa kahdeksan tuntia. Siitä huolimatta tamponin vaihtamista suositellaan neljästä kuuden tunnin kuluttua. (kuva 4)
7.Poista tamponi käyttämällä etu- – ja keskisormea saksiotteella. Jos tamponi on vaikea saada ulos, kokeile asettumista kyykkyasentoon ja ponnistamista kevyesti. Näin emättimen syvyys pienenee (kuva 5).
8.Älä käytä Gynotex Soft -tamponeja raskauden aikana neuvottelematta ensin lääkärin kanssa.

HUOM!Käytä Gynotex Soft –-tamponia ainoastaan yhden kerran. Uudelleenkäyttäminen saattaa aiheuttaa vakavia vaivoja.

Harvinaisissa tapauksissa tamponi (koskee kaikkia tamponeja, ei ainoastaan Gynotex-tuotetta) saattaa aiheuttaa toksisen shokkioireyhtymän (TSS). Jos sinulle nousee kuume, oksennat, saat ripulin, päänsärkyä tai kutiavaa ihottumaa, sinun tulee välittömästi ottaa yhteyttä lääkäriin ja ilmoittaa tälle, että sinulla on kuukautiset ja käytät tamponia. Tamponin poistamista suositellaan ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa. Toksinen shokkioireyhtymä saattaa esiintyä kaikenlaisten tamponien käytön yhteydessä ja paras tapa ehkäistä se on säännöllinen tamponin vaihtaminen.