-50%

LELO Mona Wave g-pistevibraattori

Varastossa
Tuotenro.
3235-6010
Nyt vain 74,50 € Regular Price 149,00 €

Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Lähetys samana päivänä ennen klo. 14.00

Sormien liikkeitä muistuttavilla liikkeillään MONA Wave nostaa sinut nautinnon huipulle. Tutustu uudentyyppiseen seksuaaliseen nautintoon – ensimmäinen vibraattori, joka liikkuu rytmisesti sisälläsi ja hieroo sormien liikkeitä muistuttavilla liikkeillään G-pistettäsi.

MONA Wave on muotoiltu sopimaan naisen keholle ja antamaan intensiivisiä sensaatioita sekä sisä- että ulkopuolella.

Vedenpitävä vibraattori rajattomaan nautintoon

LELO MONA Wave on 100 % vedenpitävä, minkä ansiosta se on helppo puhdistaa käytön jälkeen ja voit ottaa sen mukaasi mihin vain, kun haluat antaa itsellesi ihanan hetken.

G-pistevibraattori on ladattava ja se antaa jopa kahden tunnin käytön kahden tunnin latauksella. Pitkällä standby-valmiudellaan, joka on jopa 90 päivää, on MONA Wave aina valmiina käyttöön.

Käytä MONA Wavea kehosi tutkimiseen

LELO on designmerkki, joka tietää, kuinka hieromasauvat muotoillaan. Ergonomisesti kaarevan sauvan ansiosta MONA Wave on miellyttävä käyttää myös klitorisstimulointiin. Se tekee helpoksi sinulle tutkia, mitkä alueet ovat miellyttävimpiä sinulle.

Jos sinun on aikaisemmin ollut vaikea löytää G-pistettä, tai et muuten ole saanut G-pisteorgasmia aikaisemmin, niin MONA Wave auttaa sinua juuri siinä asiassa. Luonnollisen, sykkivän liikkeen ansiosta paine kohdistuu G-pisteeseen. Se on juuri paine ja sykkivä liike G-pistettä kohti, joka saa useimmat naiset hekuman huipulle ja aivan uuteen maailmaan.

LELO Mona Wavessa on viisi eri stimulointitilaa, jotka kaikki sopivat erityyppisiin nautintoihin. Testaa ja löydä oma suosikkisi!

MONA Wave on valmistettu silikonista ja sen vuoksi sinun ei tule käyttää silikonipohjaista liukuvoidetta sen kanssa. Se saattaa vahingoittaa tuotteen pintaa. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta parhaan mahdollisen kokemuksen saavuttamiseksi.

Huolehdi MONA Wave -sauvastasi

LELO-tuote kestää monta vuotta, jos siitä huolehditaan hyvin. Parhaan hygienian saavuttamiseksi huuhtele tuote haalealla vedellä ja miedolla saippualla jokaisen käytön jälkeen. Pese sitten lelu seksileluille tarkoitetulla ammattimaisella puhdistusaineella, esimerkiksi Belladot Cleansing Gel. Cleansing Gel sisältää glyseriiniä, mikä kosteuttaa silikonin uudelleen ja pinta pysyy sametinsileänä monen käytön jälkeenkin.

Pakkauksessa:

LELO MONA Wave™
Laturi
Silkkinen säilytyspussi
Rekisteröintikaavake takuuta varten
Käyttöohjeet

Tekniset tiedot:

Koko: 53,53 x 195,49 mm
Halkaisija: 37,03 mm
Sisäänmenevä pituus: 130 mm
Ainoastaan johto USB-liittimellä (ilman adapteria) tulee mukana.
Akku: Li-Jon 500mAh 3.7 V
Lataus: 2 h, 5.0V:lla
Käyttöaika: jopa 2 tuntia
Standby-valmius: jopa 90 päivää
Taajuus: 100 Hz
Max äänitaso: 50dB
Säätö: 4-painikejärjestelmä