-50%

LELO Soraya rabbitvibraattori

Varastossa
Tuotenro.
3234-1601
Nyt vain 99,50 € Regular Price 199,00 €

Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Lähetys samana päivänä ennen klo. 14.00

Kaksoisnautinto – useita orgasmeja LELO Sorayalla

Koe se intensiivinen nautinto, minkä saa, kun klitorista ja g-pistettä stimuloidaan samanaikaisesti tyylipuhtaalla, kaksoisvaikutteisella rabbit-vibraattorilla LELO Soraya.

Rabbit on rakastetuin vibraattorityyppi, kun kyseessä on seksuaalinen nautinto. Sen salaisuus on siinä, että sekä klitorista että g-pistettä stimuloidaan samanaikaisesti, mikä antaa täyteläisyyden ja tyydytyksen tunteen. Kaikessa on kysymys vain sinusta ja sinun nautinnostasi!

Eksklusiivinen stimulointi klitorikselle ja g-pisteelle

Sorayan ajaton muotoilu on johtanut siihen, että se on yksi LELOn eniten myydyistä rabbit-vibraattoreista ja naiset ympäri maailmaa rakastavat sitä ja käyttävät sitä päivittäin saavuttaakseen kliimaksin kerta toisensa jälkeen.

Eksklusiivista vibraattoria, kuten LELO Soraya, ei voida verrata alemman hintaluokan rabbit-vibraattoriin. Laadukkuuden tunne on vastustamaton. Saat tuotteen, joka ei oikuttele, joka on turvallinen käyttää joka paikassa – jopa suihkussa – ja joka on ennen kaikkea hiljainen. Soraya on ladattava ja se tarjoaa jopa 4 tunnin nautinnon yhdellä latauksella. Pitkän standby-ajan, joka on 90 päivää, ansiosta sinun ei tarvitse ladata sitä ennen käyttöä, vaan se on valmis käyttöön joka kerta, kun halu yllättää.

LELO Soraya on investointi, jota et tule koskaan katumaan

Sen ergonomisesti kaarevan muodon ansiosta voit helposti käyttää vibraattorin päätä stimuloimaan klitorista, kun lämmittelet ja haluat päästä tunnelmaan. Kun laitat sauvan sisään, sen kaareva muoto mahdollistaa sen, että voit helposti taivuttaa sauvaa osuaksesi g-pisteeseesi. Kokeile lisäämällä painetta tai varovasti "tönimällä" kohti g-pistettä, joka on muutaman senttimetrin päässä etummaisesta emättimen seinämästä.

Jos sinulla ei jo ole kotona vesipohjaista liukuvoidetta, suosittelemme, että klikkaat kotiin pullon samalla kertaa, kun ostat eksklusiivisen vibraattorisi. Älä käytä silikonipohjaista liukuvoidetta, sillä se saattaa pilata Sorayan pinnan.

Huolehdi hyvin LELO Sorayastasi ja sinulla on iloa siitä monta vuotta.Huuhtele se haalealla vedellä ja hajustamattomalla saippualla joka käytön jälkeen. Käytä ammattimaista puhdistusainetta, joka on tarkoitettu seksileluille ja joka kosteuttaa uudelleen ja pitää parhaan ystäväsi raikkaana. Suosittelemme Belladot Cleansing Geeliä, joka sisältää glyseriiniä ja kosteuttaa vibraattoria sekä pitää sen silikonipinnan sametinpehmeänä.

Nauti LELO Soraya -pakettisi avaamisesta

Juuri hankitun LELO-tuotteen avaaminen antaa ainutlaatuisen tunteen. Sen eksklusiivinen muotoilu käsissäsi ja kihelmöivät tunteet, jotka seksuaaliset odotukset luovat, ovat uskomattoman kiihottavia.

Laatikosta löytyy:

LELO Soraya™
Latauskaapeli
Silkkinen säilytyspussi
Rekisteröintikaavake takuuta varten
Käyttöohjeet

Tekniset tiedot:

Pinta: matta silikoni kiiltävillä ABS-osilla
Koko: 220 x 69 x 44 mm
Paino: 175 g
Ainoastaan johto USB-liittimellä (ilman adapteria) tulee mukana.
Akku: Li-Jon 500 mAh 3.7V
Lataus: 2 h, 5.0V 500 mAh
Käyttöaika: jopa 4 tuntia
Standby-valmius: jopa 90 päivää
Taajuus: 120 Hz
Max äänitaso: 50dB
Säätimet: painikesäätimet, 8 stimulointitilaa

LELO Sorayalla on yhden vuoden takuu.