-43.82%

Solgar Foolihappo 400 µg, 100 tabl

Ei varastossa
Tuotenro.
3134-06150
Nyt vain 5,00 € Regular Price 8,90 €

Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Lähetys samana päivänä ennen klo. 14.00

Foolihappoa eli B9-vitamiinia saadaan luonnollisesti ruoasta. Foolihappoa suositellaan usein raskaana oleville ja hedelmällisessä iässä oleville naisille.

EU:n terveyssuositusten mukaan kaikkien raskaana olevien tai raskautta suunnittelevien naisten tulisi nauttia 0,4 milligramman (400 µg) foolihappoa. Lääkityksen tulee alkaa 1–3 kuukautta ennen raskautta ja suositellaan, että lääkitystä jatketaan 12 raskausviikkoon asti. Jotta foolihappo olisi imeytynyt elimistöön riittävästi, on myös tärkeää saada riittävästi B12-vitamiinia.

Foolihapon riittävä saanti vähentää synnynnäisten epämuodostumien riskiä, erityisesti hermoputkivirheitä, eli ongelmia, jotka johtuvat selkärangan ympärillä olevien rakenteiden riittämättömästä tiivistymisestä.

Muista aina noudattaa lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten neuvoja raskauden aikana.

Solgarin foolihappo ei sisällä sokeria, suolaa tai tärkkelystä. Ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita ja soveltuukin siksi vegaanisiin elämäntapoihin.

Suositeltu vuorokausiannos:1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä

Vaikuttavat aineet:foolihappo (pteroylmonoglutamiini) 400µg, 200 %*

* suositellusta vuorokausiannoksesta

Muut ainesosat:täyteaine (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, karboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (steariinihappo, piidioksidi).

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.