RFSU Raskaustesti Helppo & Nopea, 8 testiä

Varastossa
Tuotenro.
3123-HS18092H06
9,90 €

Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Lähetys samana päivänä ennen klo. 14.00

RFSU Raskaustestin avulla voit nopeasti ja helposti sleivttää, oletko raskaana

RFSU raskaustestin herkkyys on 25 mlU/ml - yli 99% varmuus siitä päivästä lähtien kun kuukautisten olisi pitänyt alkaa!

Testin voi tehdä siitä päivästä lähtien kun kuukautisten olisi pitänyt alkaa. Mittaus on varminta aamuvirtsasta. Testimenetelmä on sama kuin kätilöiden ja gynekologien käyttämissä testeissä.

Näin teet raskaustestin

Vaihe 1: Testaus

A) Kerää virtsasta puhtaaseen ja kuivaan astiaan. Pari senttimetriä pohjalla riittää.

B) Upota näytteenottopää virtsaan siten, että nuolet osoittavat alaspäin. Älä upota tikkua max-viivaa syvemmälle. Nosta tikku pois 5 sekunnin kuluttua ja laita se tasaiselle puhtaalle ja kuivalle alustalle.

Vaihe 2: Odota 5 minuuttia.

Odota 5 minuuttia koskematta tikkuun. Kun testi alkaa reagoida, koko tulosalue värjäytyy vaaleanpunaiseksi.

Tulos on luettava 30 minuutin kuluessa.

Vaihe 3: Lue testin tulos

Tulosalueen vaalealle taustalle ilmaantuu yksi tai kaksi väriliistä viivaa. Toinen on kontrolliviiva ja toinen testitulos. Lue tulos mahdollisimman pian 5 minuutin kuluttua.

Positiivinen tulos - Raskaana: Jos tikussa näkyy kaksi värillistä viivaa, on tulos postiivinen eli olet raskaana. Viivojen vaaleudella tai tummuudella ei ole välilä, tulos on joka tapakuksessa positiivinen. Jos testaat aikaisessa vaiheessa tai olet epävarma tuloksesta, on hyvä testata kahden päivän kuluttua uudelleen, mieluiten aamuvirtsasta. Jos olet raskaana, ota yhteyttä neuvolaan, gynekologiin tai lääkäriin ohjeistusta varten.

Negatiivinen tulos - Ei raskaana: Jos tikussa näkyy vain yksi värillinen viiva, et ole raskaana. Jos kuukautisia ei kuitenkaan kuulu, tee uusi testi 2 päivän kuluttua mmieluiten aamuvirtsasta. Jos tulos on edelleen sama, eikä kuukautiset ole alkaneet, ota yhteyttä gynekologiin, neuvolaan tai lääkäriin.

Epäonnistunut tulos:Kontrolliviivan tulee aina ilmestyä tulosalueelle. Jos kontrolliviivaa ei näy tai vain testiviiva näkyy, tai jos se on muu kuin vaalean- tai tummanpunainen, testi ei ole toiminut odotetusti, ja tulos ei ole pätevä. Tämä saattaa johtua siitä, että näytteenottopää ei ole imenyt riittävästi virtsaa, tai testi on tehty virheellisellä tavalla. Tee tällöin uusi testi ja seuraa ohjeita huolella. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä RFSU:hun.

Lue pakkausselosteen ohjeet ennen käyttöä.

Säilytetään +2-30°C lämpötilassa. Testitikku on kertakäyttöinen. Säilytetään lasten ulottumattomissa.

Kierrätä! Lajittele pakkaus paperinkeräykseen ja käytetty testitikku sekajätteeseen.