RFSU Raskaustesti Digitaalinen

Varastossa
Tuotenro.
1240-18J115-1060
13,90 €

Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Lähetys samana päivänä ennen klo. 14.00

Digitaalinen RFSU raskaustesti - huomaamaton toimitus

RFSUn digitaalisen raskaustestin avulla saat selkeän digitaalisen tuloksen.Yes+ ja No+ symbolit antavat selkeän digitaalisen vastauksen, oletko raskaana.

Testi on nopea ja helppokäyttöinen, tulos näkyy 3-5 minuutin kuluessa testin tekemisestä. RFSUn digitaalinen raskaustesti on 99,04% varma.

Testi voidaan tehdä siitä päivästä lähtien, kuin kuukautisten olisi pitänyt alkaa. Aamuvirtsasta mittaaminen on varminta, koska hCG-pitoisuus on silloin korkeimmillaan. Testin herkkyys on 25 mlU/ml.

Näin käytät RFSU digitaalinen raskaustesti

Vaihe 1: Poista testipuikon suojahylsy ja käynnistä testipuikko painamalla käynnistys- ja sammutuspainiketta. Tiimalasi-symboli alkaa vilkkua.

Vaihe 2:Tee testi.

A) Tee testi suoraan virtsasuihkusta. Pidä puikkoa näytteenottopää alaspäin virtsasuihkussa 5-7 sekunnin ajan. Varo ettei virtsaa päädy tulosikkunaan. Kiinnitä suojus takaisin paikoilleen ja aseta puikko tasaiselle ja kuivalle alustalle.HUOM!Älä milloinkaan pidä testipuikkoa näytteenottopää ylöspäin.

TAI

B)Kerää virtsaa kuivaan ja puhtaaseen astiaan.Upota näytteenottopää virtsaan 10-15 sekunnin ajaksi. Kiinnitä paikoilleen ja aseta puikko tasaiselle ja kuivalle alustalle.

Vaihe 3:Odota 3-5 min koskematta testipuikkoon.

Vaihe 4.Lue testin tulos. Kun näyttö lakkaa vilkkumasta, testin tulos tulee näkyviin.

YES+ tarkoittaa, että SAATAT olla raskaan. Ota yhteyttä äitiysneuvolaan tai gynekologin ohjeistusta varten.

NO- merkitsee, ETTET EHKÄ ole raskaana, tai ettei raskaushormonin määrä ole vielä havaittavisa, tai kuukautisten odotettu alkamispäivä on laskettu väärin.

Lue pakkausselosteen ohjeet ennen käyttöä.

Jos olet raskaana, ota yhteyttä äitiysneuvolaan tai gynekologiin ohjeistusta varten. Jos et ole raskaan, etkä haluakaan tulla raskaaksi, käytä kondomia tai ota yhteyttä ehkäisyneuvolaan tai gynekologiin ehkäisyvälineitä koskevaa neuvontaa varten.

Säilytetään kuivassa, +2-30°C lämpötilassa. Testi on kertakäyttöinen. Säilytetään lasten ulottumattomissa.

Kierrätä! Lajittele pakkaus paperinkeräykseen, käytetty testi lajitellaan paristojen tavoin - paristo on asennettu testipuikon takapuolelle.

Testipuikkoon on esiasennettu 3V CR2032 litiumpartisto.