Caya pessaari

Varastossa
Tuotenro.
2543-CAPE101
54,90 €

Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Lähetys samana päivänä ennen klo. 14.00

CAYA® on täysin hormoniton ja luonnollinen ehkäisymenetelmä. Caya on erityisesti kehitetty pessaari, joka sopii useimmille naisille.

Caya on monivuotisten tutkimusten tulos ja se on kehitetty Saksassa. Tutkijoilta kului yli 20 vuotta täydellisen tuotteen kehittämiseen.

Caya taitetaan kasaan ja laitetaan emättimeen kuten tamponi. Helppokäyttöinen, varma ehkäisymenetelmä, joka suojaa raskaudelta peittämällä kohdunsuun.

Pessaaria tulee aina käyttää yhdessä siittiöitä tuhoavan geelin kanssa varmuuden lisäämiseksi. Caya voi olla emättimessä 24 tunnin ajan eikä sen enempää mies kuin nainenkaan tunne sitä yhdynnän aikana. Se on helppo laittaa paikalleen sekä irrottaa ja samaa pessaaria voidaan käyttää jopa kaksi vuotta.

Caya on 75 mm pitkä ja 67 mm leveä. Kuppi on valmistettu ohuesta, joustavasta ja kestävästä, lääkinnälliseen käyttöön hyväksytystä silikonista.

Pessaarissa on joitakin nystyröitä sivureunoissa, minkä ansiosta siitä on helppo saada ote, kun Caya® taitetaan kasaan ja sijoitetaan paikalleen. Lisäksi on helppo tarkistaa, että pessaari on hyvin paikallaan. Takaosa sijoitetaan kohdunsuun takana olevaan vekkiin ja etuosa häpyluun syvennystä vasten.Etuosasta saat hyvän otteen, minkä ansiosta Caya® on helppo ottaa ulos käytön jälkeen.

Suomalaiset, ruotsalaiset, norjalaiset ja tanskalaiset asetusohjeet tulevat pakkauksen mukana. Pakkauksessa on myös pieni rasia pessaarin turvalliseen säilyttämiseen.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista