-66.44%

Intome Butt Lifting Gel, 75 ml

Varastossa
Tuotenro.
2448-edcINT-BC-01
Nyt vain 5,00 € Regular Price 14,90 €

Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Lähetys samana päivänä ennen klo. 14.00

Helppokäyttöinen Butt Lifting geeli Intome-sarjasta!

Intome-geelin hoitava ja kohottava vaikutus perustuuluonnon öljyjen ja uutteiden täydelliseen yhdistelmään. Kiinteyttävä ja kohottava Butt Lifting Gel on tarkoitettu pepun ja reisien iholle.

Butt Lifting -geelin säännöllinen käyttöravitsee, elvyttää, kiinteyttää ja kohottaapakaroiden ja reisien ihoa. Geeli antaa myös suojan selluliittiä vastaan.

Geeli sisältää runsaasti luonnon omia ainesosia, kuten muratinlehti- ja arnikauute sekä useat muut luonnonöljyt ja -uutteet.

Anna geelin imeytyä iholle kunnolla. Sopii päivittäiseen käyttöön, vaikka kaksi kertaa per päivää. Sopii kaikille ihoptyypeille.

Säilyy avattuna 12 kk.

Ainesosat (INCI): Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hedera Helix Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Aminomethyl Propanol, Camphor, Rosmarinus Officinalis Leaf oil, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Arnica Montana Flower Extract, Perfume, Schizophyllan, D-Limonene, Juniperus communis fruit extract, CI 15510.

Hollantilaisen Intome-sarjan laadukkaat tuotteet ovat turvallisia ja testattuja.