Pjur Med Pro-long Spray, 20 ml

Varastossa
Tuotenro.
2352-13500-01
Nyt vain 13,93 € Regular Price 19,90 €

Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Lähetys samana päivänä ennen klo. 14.00

Pjur Med Pro-long Spray on helppokäyttöinen viivästävä suihke miehille

Pjur Med Pro-long Spray on tehokas viivästävä suihke miehille pidempään nautintoon. Sisältää tammikuoriuute ja sopii ulkoiseen käyttöön.

Tammipuusta johdetulla tanniinihapolla on supistava vaikutus. Yhdessä pantenolin kanssa, tämä antaa rauhoittavan ihotunnelman ja vähentää yliherkkyyttä.

Yhteensopiva lateksikondomien kanssa.

- Viivästyssuihke miehille
- Luonnollisella tammikuoriuutteella
- Vähentää yliherkkyyttä

Käyttöohjeet:
1 suihke erektiossa oleva penikseen on riittävä. Tuote voidaan käyttää uudelleen tarpeen mukaan. Kaikki riippuu henkilökohtaisesta herkkyydestä. Tuotteen tulisi antaa asettua muutaman minuutin ajan, eikä sitä tarvitse pyyhkiä pois ennen yhdyntää. Sitä voi käyttää kondomin kanssa tai ilman. Tuote ei ole haitallista nieltynä.

Varoitukset:
Mahdollisen suvaitsemattomuuden välttämiseksi tai tunnettujen allergioiden estämiseksi testaa tuote ensin käsivarressa.Älä käytä, jos allerginen reaktio ilmenee. Pidä pjur med PRO-LONG -suihke lasten ulottumattomissa.Älä ruiskuta avoimiin haavoihin. Ei ehkäisyväline. Ei sisällä spermisidejä. Sopii käytettäväksi lateksikondomien kanssa. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi kosmetiikkana, ei elintarvikkeena!

Ainesosat (INCI):Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Alcohol denat, Aqua, Panthenol, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf/Twig Extract, Mentha Piperita Oil, Glycerin, Panicum Miliaceum Seed Extract, Tannic Acid, Potassium Sorbate.