RFSU Power Boost, 8 kpl

RFSU Power Boost -kondomin ominaisuudet voivat vahvistaa erektiota, lisätä nautintoa ja antaa intensiivisemmän tunteen molemmille.

Ei varastossa
Tuotenro.
1412-RFSU1007
9,20 €

Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin

Huomaamaton toimitus

Lähetys samana päivänä ennen klo. 14.00

RFSU Power Boost on kondomi kaikilla lisävarusteilla. Se voi vahvistaa erektiota, lisätä seksuaalista nautintoa ja antaa intensiivisemmän tunteen molemmille. Kondomin liukuvoide sisältää aminohappo L-arginiinia, elimistössäkin esiintyvää luonnollista ainetta, joka vahvistaa verenkiertoa. Power Boost on ohut, muotoiltu lateksikondomi, jonka nypytetty ja juomutettu pinta vahvistaa nautintoa. Väritön kondomi säiliöllä. Sisältää L-argiinia liukuvoiteessa. Uusi neutraali tuoksu.

rfsu power boost kondomin muotoilu

 

RFSU Power Boost kondomien sisäpuolella on L-arginiini aminohappoa, joka vahvistaa erektiota.

Juomut on sijoitettu peniksen pään kohtaan ja nystyrät pitkin peniksen vartta. RFSU Power Boost on anatomisesti muotoiltu kondomi.

Voimakkaampi erektio tarkoittaa, että paisuvaiskudoksen ja terskan verenkierto on lisääntynyt, mikä lisää herkkyyttä ja tekee seksistä ihanampaa ja orgasmeista voimakkaampia.

Nimellisellä 53 mm leveydellään, nämä kondomit sopivat sinulle, jonka peniksen ympärysmitta on 118-121 mm.

  • Pituus: 185 mm
  • Paksuus:0,06 mm
  • Halkaisija: 53 mm
  • Materiaali: Lateksi

Kondomit toimitetaan alkuperäisessa pakkauksessa ISO 13485 ja ISO 4074 -standardien mukaan.

RFSU Power Boost ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa. Vältä auringonvaloa. Voi aiheuttaa allergisia reaktioita henkilöille, jotka ovat allergisia lateksille.